Strona 1 z 1 [ Posty: 5 ]
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 19 gru 2011, 18:16

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

Witam.
Chce się zapytać jak to jest z tymi wpisami do zawodowego prawa jazdy? W sobotę zdałem kwalifikacje wstępną wszystko fajnie świadectwo kwalifikacji leży sobie w domku, ale co z tymi badaniami? Psychotesty ośrodek zrobił mam orzeczenie, ale jeszcze jest potrzebne jakieś orzeczenie lekarskie. Data rozpoczęcia mojego kw to 9 września psychotesty są z dnia 30 sierpnia. I tu moje pierwsze pytanko czy, aby przed rozpoczęciem kursu mogą być zrobione te badania? Dodam że narazie wyjaśniam sprawę z tym orzeczeniem lekarskim bo go nie posiadam i z jaką data ono musi być? Ostatnie z pytań to ze na świadectwie kwalifikacji zawodowej mam kat B i C, gdyż jak rozpoczynałem kurs miałem właśnie B i C. Natomiast w trakcie jego trwania zrobiłem C+E po czym je odebrałem. Czy jak już pozbieram wszystkie dokumenty do kupy to czy wbija mi kod 95 tez do C+E?
Z góry dzięki za pomoc.

Post Wysłano: 19 gru 2011, 18:59

Użytkownik

Użytkownik

Te same pytania w 10 różnych tematach ... http://kwalifikacja-wstepna.pl/badania_lekarskie.php polecam całą stronkę prawie wszystko jak na dłoni ;) ... (nie wiadomo jak to jest dokładnie z tymi datami ale u mnie jak robiłem to kazali nawet podpisywać oświadczenie, że zobowiązujemy się zrobić badania po zakończenia kursu a przed wydaniem dokumentu kwalifikacji wstępnej przez urząd.... i mówili, że tak jest najbezpieczniej i nikt się nie przyczepi ale ogólnie nie wiem .. ) Najlepiej iść do wydziału komunikacji i się dopytać o te daty i badania bo jedne urzędy tolerują orzeczenia inne oświadczenia itp itd... w internecie nikt Ci tego dokładnie nie powie ;)

a co do pytania o Kod 95 to będziesz miał wbity w C+E... :)

Post Wysłano: 19 gru 2011, 21:59

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

Wielkie dzięki kolego:) pozdrawiam

Post Wysłano: 20 gru 2011, 0:28
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

podłącze się do postu, czy musze do wydziału komunikacji dawac oryginały czy ksera psychotechniki i KW? straszyli mnie , że jeśli mam zaswiadczenie lekarskie po dacie rozpoczeńcia kursu to mogą być problemy. Ale z tego co czytam zaświadczenie musi być wystawione przed otrzymaniem świadectwa. Jutro zobacze w wydziale, Pozdro!

Post Wysłano: 20 gru 2011, 0:47

Użytkownik

Użytkownik

Ja dałem ksero wszystkiego.. [Kwalifikacje dostałem tylko oryginał to na swojej drukarce nawet na kolorowo zrobiłem ksero (Pani w okienku przybiła sobie tylko pieczątkę o zgodności ksera z oryginałem za darmo o dziwo a nie jak zawsze za 5pln w kasie ...) i nie robiła żadnych problemów ;) ]

Strona 1 z 1 [ Posty: 5 ]