Nie myślałeś żeby w Katowicach zdawać? Skąd jesteś? Wydaje mi się, że wbrew pozorom łatwiej zdaje się w Katowicach. W miasto praktycznie nie wożą bo pełno ograniczeń tonażowych, przeważnie biorą w kierunkach na Wrocław, Kraków, Skoczów, przez " 3 górki" i powrót przez Ochojec. W Dąbrowie znowu są przeboje z naczepą, bo pomimo tego, że spełnia normy to jest to przeróbka i niełatwo się nią manewruje.
W Bytomiu nie znam ale w LOK-u w Dąbrowie Górniczej jest fajny instruktor p. Jacek (on sam prywatnie poleca zdawać w Katowicach) ja robiłem w Wojkowicach ale nie byłem do końca zadowolony.
Na egzaminie w WORD w Katowicach chwalili też ośrodek z Mysłowic jak dobrze pamiętam to "Kliś"
Jestem z Bytomia i tu chciałem zdawać ale szukam polecanego ośrodka nauki jazdy bo tam gdzie uczyłem się na C nie byłem do końca zadowolony
Polecam OSK Perfekt z Bytomia i Piekar Śląskich, plac manewrowy w Radzionkowie. Tu nauczysz się manewrować naczepą i nie zmarnujesz ani godziny. Egzamin zdasz za 1 razem. Również tak jak rafal33 polecam zdawanie w WORD Katowice.
(WORD Bytom raczej omijaj szerokim łukiem)
Zgadzam się z przedmówcą. Dobry sprzęt mają, a instruktor był bardzo w porządku. (z tym że ja robiłem tam prawko na D i zdałem za pierwszym razem w Katowicach).
Użytkownicy przeglądający to forum: Pawel_Elblag i 15 gości