Cytuj:
Oblałem ostatnio egzamin z kat. C , ponieważ skur... instruktor z OSK Wszolek Mysłowice uczył mnie jazdy na starym rozklekotanym mercedesie , który konstrukcyjnie zewnetrznie i przede wszystkim wewnętrznie różnił się od tego w WORD Katowice
ja zdawałem na kat C w krakowie, również jazdy miałem ( wszystkie ) innym samochodem niż te które posiada ośrodek egzaminacyjny i również elementy silnika i światła miałem na ostatniej lekcji, mimo to zdałem i nie uważam tego za przypadek. jeśli nie pamiętałeś gdzie co jest to uwierz mi, w internecie jest pełno filmików pokazujących obsługę samochodów egzaminacyjnych na wszystkie kategorie, jeśli wiedziałeś gdzie się znajduje jakis zbiorniczek na dany płyn, dlaczego nie sprobowałeś poszukać porady ? na forum również widywałem posty pokazujące zdjęcia z podpisem gdzie co się znajduje
Cytuj:
Włączyć światla mijania(tylko gdzie?)
w życiu nie siedziałem w tym samochodzie ale obstawiam że tak jak w każdym innym w którym miałem przyjemność zasiadać za sterami, albo tam gdzie się włącza kierunkowskazy, albo po prawej stronie na desce rozdzielczej będziesz miał
Cytuj:
spuścic chamulec ręczny i ..... ???
i na początku, przed światłami i całą resztą zacząłbym od ustawiania fotela, bo nie wiadome kto przed Tobą jechał i czy to ustawienie Ci pasuje, później już tylko lusterka, kierownica i pas, i światła,ręczny i jazda
Cytuj:
widzę ile ten idiota instruktor nie powiedział mi rzeczy
nie byłem tam razem z Tobą ale uwierz mi, instruktor za Ciebie wszystkiego nie zrobi, on Ci tylko pomoże, pokaże, podpowie, ale żeby czegokolwiek, w jakiejkolwiek dziedzinie się nauczyć musisz sam trochę wysiłku włożyć