Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
DRIVER1965 macie już 4 siedemsety w firmie. Proszę Cię powiedz jak sprawują się na tle innych mocarzy w firmie?. Skoro jest to 4 taki wozik to raczej szef jest zadowolony bo raczej nie pchał by rąk do brudnej piaskownicy.
Tylko z jednym autem były problemy związane z katalizatorem.To było przy 80 tyś.Katalizator został wymieniony,auto jeździ.
_________________ "CHCĘ UMRZEĆ WE ŚNIE JAK MÓJ DZIADEK, A NIE KRZYCZĄC JAK JEGO PASAŻEROWIE."
DRIVER1965 macie już 4 siedemsety w firmie. Proszę Cię powiedz jak sprawują się na tle innych mocarzy w firmie?. Skoro jest to 4 taki wozik to raczej szef jest zadowolony bo raczej nie pchał by rąk do brudnej piaskownicy.
Tylko z jednym autem były problemy związane z katalizatorem.To było przy 80 tyś.Katalizator został wymieniony,auto jeździ.
Czyli ogólnie spisują się dobrze. Jak radzi sobie 700 koni w porównaniu do 620 Scanii?. Słyszałem opinie, że już 610ps od Volvo pod gabarytami nie jest tak dobre jakby można było sądzić.
Nie wiem czy to plotka,czy prawda,ale słyszałem to w firmie.Ponoć ma przyjść Mercedes,lub Mercedesy na hydrokinetyce.Szef się takimi rzeczami nie chwali,zazwyczaj zaskakuje nas,jak już sprzęt stoi na placu.To że kolejne adaptery przychodzą do firmy,to pewne.
_________________ "CHCĘ UMRZEĆ WE ŚNIE JAK MÓJ DZIADEK, A NIE KRZYCZĄC JAK JEGO PASAŻEROWIE."
Nie wiem czy to plotka,czy prawda,ale słyszałem to w firmie.Ponoć ma przyjść Mercedes,lub Mercedesy na hydrokinetyce.Szef się takimi rzeczami nie chwali,zazwyczaj zaskakuje nas,jak już sprzęt stoi na placu.To że kolejne adaptery przychodzą do firmy,to pewne.
i wcale by to nie bylo takie dziwne bo nowe sprzeglo Voith-Viab-Turbokupplung jest obiecujace, tylko silniki gdzies nie domagaja moca 653 PS (Euro 5) i "tylko" 3000 Nm.... no i w nowej "budzie" trzeba jeszcze poczekac na taki wynalazek....
_________________ Pozdrawiam "nienormatywnych" i "nienormalnych" na drodze. Mega Windmill Transporter Driver
Z okazji 25-lecia firmy (no i oczywiscie imprezki) Zycze dalszego rozwoju i pogody.... zeby nie trzeba bylo wyciagac parasolek z drinkow.... STO LAT....
_________________ Pozdrawiam "nienormatywnych" i "nienormalnych" na drodze. Mega Windmill Transporter Driver
Jezuuu,mam syndrom dnia wczorajszego.Mieliśmy imprezę na zamku,śpiewał Thomas Grotto (nie wiedziałem kto to),grały Szkockie dudy.Miła atmosfera,wódki,drinki,potrawy z różnych stron świata,ogólnie jedzenia nie do strawienia.Kontrahenci z całej Europy,nawet Austriaccy piloci.Jestem pod wrażeniem.
[quote="DRIVER1965"]Jezuuu,mam syndrom dnia wczorajszego.Mieliśmy imprezę na zamku,śpiewał Thomas Grotto (nie wiedziałem kto to),grały Szkockie dudy.Miła atmosfera,wódki,drinki,potrawy z różnych stron świata,ogólnie jedzenia nie do strawienia.Kontrahenci z całej Europy,nawet Austriaccy piloci.Jestem pod wrażeniem.
i takich imprez zycze po kres zywota....., ale na zamku Thomas spiewal Dudy szkockie , mila atmosfera Rany boskie co tam polewali???? woda ze strumienia to to napewno nie byla
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 2 gości