Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Firma miesci sie w Tarnowie przy ulicy bandrowskiego 20
Tabor sklada sie z 11 aut z tego przewaga 9 szt to tylko Renault Magnum(nowsze i starsze modele) dwa pozostale to Man i Mercedes
Kierowcy pracuje w systemie wyjazd poniedzialek powrot piatek sobota zdarza sie rowniez dluzsza wyprawa .Firma tylko swiadczy uslugi w transporcie krajowym
_________________ Jedziemy na Szczecin a [wycenzurowano] na Radom same pojada
Ostatnio bardzo intensywnie szukają kierowców. Często ich widuję na ul. Czerwonej, jadą z ul. Dunajcowej, gdzie mają bazę. Ostatnio widziałem Renault Premium na dXi z firaną.
GG: 34291905
Samochód: Renault Master
Cytuj:
Firma miesci sie w Tarnowie przy ulicy bandrowskiego 20
Tabor sklada sie z 11 aut z tego przewaga 9 szt to tylko Renault Magnum(nowsze i starsze modele) dwa pozostale to Man i Mercedes
Kierowcy pracuje w systemie wyjazd poniedzialek powrot piatek sobota zdarza sie rowniez dluzsza wyprawa .Firma tylko swiadczy uslugi w transporcie krajowym
Swoją drogą bardzo ciekawa nazwa dla firmy transportowej...."...gdzie ja miałem zawieść ten ładunek..."
W Piątek na Wienerbergerze w Czewie ładował się od nich piękny TGX z naczepą Zasław.
Cały zestawik nówka,na naczepie duży napis Serwis Mobilny 24h jak na tej Magnumce powyzej.
NA a 19 TS-ie w KRK, zabrałem się z kumplem w konwoju, do TGX-a właśnie z Amnezji, i dowiedzieliśmy się że kupili niedawno 15 nowych TGX-ów, a oprócz tego mają Magnumki, Premiumki, nowsze i starsze modele, i kilka DAF-ów CF, i w większości nowe naczepy firnaki Zasław. W sumie to mają ok. 40 zestawów.
Może i rozwój mają szybki/dynamiczny, ale nikt tu nie powiedział, że zaczynają się u nich problemy z płynnością finansową.
Skąd wiem - mają poblokowane płatności przelewowe za części samochodowe u wszystkich handlujących częściami w Tarnowie...
Ale tak to jest, jak jedzie się trasę z Brzeska pod Warszawę poniżej kosztów (dokładnie skąd-dokąd nie powiem, tajemnica handlowa).
Rozmawiałem na CB z drivere z tej firmy, mówił ze biorą na "przetestowanie młodego" później jak sobie radzi dostaje auto. Bylem dziś na firmie potwierdzam te informacje. Na razie wszystko obsadzone pytać we wrześniu.
zawsze zastanawiałem się czym kierują się ludzie wybierając nazwy firm.
znam spedycję "Wesoły borsuk", która mimo tej nazwy jest solidna.
znam spedycję "69" nasuwająca erotyczne skojarzenia, również solidna.
firma nazywa się Amnezja, co znaczy: całkowity lub czasowy zanik pamięci.
mam tylko nadzieję, że amnezja nie dotyczy pensji pracowników.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot] i 26 gości