Ano powitać
Wielki szacun dla Ciebie za "dobrą robotę".
Cytuj:
Widziałem to w różnych nawigacjach i mapach (tzw "komputer pokładowy")...
A ja podobną "sprawę" mam w "Punchu", aczkolwiek nie działa to pod Winowsem lecz jak mi się wydaje jest to jakaś okrojona dystrybucja Linuxa.
Cytuj:
Pisząc program opierałem się na odbiorniku komunikującym się via Bluetooth, ale te działające pod USB też powinny działać...
Mam zewnętrzny odbiornik GPS ( aż sztuk - 2
) lecz USB, zatem zgodnie z Twoją prośbą :
Cytuj:
..... posiada odbiornik GPS podłączony do laptopa i jest gotów pomóc przy testowaniu programu i wyszukiwaniu błędów to poproszę o współpracę ....
Zassię ów programik i przystąpię do testów ....
Jednak mam pytanie w związku z programem.
Patrząc na zrzut ekranu oraz jego "ciekawą" nazwę , kojarzy mi się z pewnym nie wszystkim znanym programikiem o dosyć sporych możliwościach
A jego nazwa podobna - również coś z " świnki" ma - ot tak zdrobniale nazywa( ła ) się - PROSIAK
Nie jest to coś w tym stylu - hęęęęęęę ???
No dobra żartowałem - wiesz o co biega -
dziadki mają czasem różne podejrzenia i skojarzenia
Parę dzionków posiedzę w domku potem zaczynam testy. Będę się starał na bieżąco informować Ciebie o wszelkich spostrzeżeniach.
Jeżeli chodzi o wersje na PDA - piszę się na nią , mam Pocket-a MIO P550 więc nie powinno być problema by również przeprowadzić testy.
Dobrze i fajnie , że są na tym świecie ludzie , którzy bezinteresownie myślą o tym by pomagać innym.
Pozdrawiam i życzę owocnej pracy.