na 4 kartkach A4. wyglada czytelniej.
ja tez mam dwa pytania
Jade 4h20minut, 10minut mlotki, to mam robic 45 pauzy, czy moge dojechac do 4h30m? taki przyklad. bo mnie to trapi, czy mlotki wliczaja sie do czasu jazdy, czy tylko do czasu pracy...
i dwa, jesli w oddziale firmy mamy hotel pracowniczy i ja zostawiam auto, magazynierom, oczywiscie karte zabieram ze soba i ide na pauze do hotelu, a oni laduja auto, to jednorazowo inspektor sie nie przyczepi ale jak caly tydzien kazdy wydruk jest opisany ze siedze w hotelu a auto laduje magazynier to moze byc problem prawda? jak udokumentowac to ze siedze w hotelu pracowniczym, mam swoje lozko, jest kuchnia, lazienka, telewizor, pokoi 8. tylko jak to udowodnic przed inspektorem, zabieram karte jak wychodze z pojazdu, rano wracam do auta wkladam karte, robie wydruk, opisuje ze siedzialem w hotelu a magazynier ladowal auto, i finito, tylko ile mam procent pewnosci ze inspektor mi nie dowali kary za brak zrobionych pauz. bo na tacho zapisuje sie jazda w trakcie tego czasu kiedy ja zabieram karte i spie w hotelu, bo laduja auto na placu w kilku miejscach, pod suwnica i na dwoch halach.
punkt 3. w tygodniu mozna zrobic trzy pauzy 9h, ale tylko dwa razy mozna wydluzyc czas pracy do 15h? tak?