Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Spotkane dziś na DK92 w Swarzędzu, jechały jeszcze New FH + chłodnia Krone i Magnum DXI również z chłodnią ale nie uchwyciłem.
Pierwszy raz ich na DK92 widziałem, czyżby autostrady omijali?
Witam czy ktos pracuje w tej firmie albo pracowal i moze mi powiedziec jaka atmosfera tam panuje bo z tego co czytam na etransport to same negatywne opinie pozdrawiam...
Kolego Kaminisko, z mojej własnej obserwacji (i chyba nie tylko mojej)wynika, że w ok. 90% jakiekolwiek opinie na temat dowolnej firmy omawianej na etransport.pl są negatywne bez względu na stan faktyczny panujący w dowolnej firmie. Więc raczej nie ma sensu brać na poważnie tych opini, co nie znaczy że nie można ich mieć na uwadze.
Pozdrawiam. Bonus
_________________ Do zobaczenia na szlaku!
PL, D, B, NL, L, CZ, SK, CH
Pan w żartach powiedział żebym nie uciekł do innej firmy poza tym mają prawie same nowe samochody a takiego by mi nie dali. Pan pokazał mi pełną teczkę CV i tak jak pisałem wyżej że mam zerowe szanse.
_________________ A - 10.11.10 (za 1) B - 01.10.04 (za 1)
C - 24.05.13 (za 2) CE - 12.07.13 (za 2)
KW-28.05.13 (za 1) ADR-19.04.13 (za 1) KK-09.08.13
GG: 6687777
Mało jest starych Premiumek, Tga trochę więcej, ale one akurat bazują w Szczecinie, śmigają na przerzutach z browarem, z tego co mi wiadomo to chłopaki codziennie są w domu, więc jak na taką robotę niezgorsze auta, ogólnie ostatnio na krajówkę poszły Magnumki i Scanie r z międzynarodówki.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 14 gości