Cytuj:
Ja nic nie dopisywałem z tego co pamiętam i jest ok
Trochę mnie uspokoiłeś.
Jutro jeszcze zadzwonię na infolinię.
Cytuj:
Uprawnienia mam nadane od 17.04 bo mam juz odebrane prawo jazdy z kat.c. Tyle tylko, ze w dniu odbioru PJ, zlozylem wniosek o uzupelnienie PJ o kwalifikacje. Jak prosilem, zeby mi wstrzymali wydawanie bo doniose kwalifikacje, to urzedas powiedzial, ze nie ma takiej mozliwosci. Teraz mam PJ bez wpisanych uprawnien i czekam az mi dadzą nowe z kodem. a zalezy mi na czasie bo byc moze od polowy maja bede mial robote. ale jak bede czekal na nowe prawko z kodem to moge nie zdazyc. nie wiem czy to ze w PJ z kodem bede mial inna waznosc niz na karcie kierowcy bedzie mialo znaczenie. dla mnie nie ma ale dla jakiegos policjanta albo krokodyla moze miec. i o to sie rozchodzi.
Ale wpisujesz datę wydania dokumentu, a nie uprawnień, a to jest coś innego. Jeśli podasz datę wydania PJ, które masz w kieszeni, a w systemie już będzie, że zostało wydane już jakieś inne PJ (mimo, że jeszcze nie masz go w kieszeni, to może być "wydane", tzn. wydrukowane i czekające na wysyłkę do Twojego WK) z późniejszą datą, to może być problem. Ja bym jednak na Twoim miejscu poczekał.