Witam
Panowie jaki jest aktualnie koszt przejazdu A2 od świecka do Granicy z niemcami? szukam w necie i nie mogę znaleść kosztu przejazdu dla cięzkiego zestawu. Podobno kulczyk w tym maczał również palce? Przecież miała to być autostrada państowa nie Kulczyka
Witam
Panowie jaki jest aktualnie koszt przejazdu A2 od świecka do Granicy z niemcami?(...)
Mam graniczące z pewnością podejrzenie, że przejazd tym odcinkiem jest gratis
Już nie
Nie byłem już jakiś czas na zachodniej granicy, ale może jednak ktoś nam powie, ile kosztuje przejazd ok. 1,5 km A2 od Świecka do granicy z Niemcami, skoro dudek81 twierdzi, że jest to płatny odcinek?
_________________ Janusz Kastyk Ahoj, przygodo! Przygodo... ahoj? Wiozę się pomału... http://truckmapa.wagaciezka.com - mapa dla ciężarówek
Nie byłem już jakiś czas na zachodniej granicy, ale może jednak ktoś nam powie, ile kosztuje przejazd ok. 1,5 km A2 od Świecka do granicy z Niemcami, skoro dudek81 twierdzi, że jest to płatny odcinek?
Patrz, tak to jest jak się za szybko czyta. Mi również chodziło o odcinek od Nowego Tomyśla do Granicy
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 4 gości