Jest to mój pierwszy teman dlatego witam wszystkich kierowców i mechaników tego forum
wracając do tematu w moim starze pojawił się problem trzęsących się przednich kół podczas jazdy. Koła dostają wibracji przy przkroczeniu ok 60km/h . w poprzednim starze 1142 którego posiadałem problem ten się nie pojawił, jestem zaskoczony tymbardziej dltego że obecny star jest dużo mnie ''wyjeżdżony'' od poprzedniego.
Kolego jak przednie koła w starze biją to sprawdź opony - jeśli dętkowe to mogą mieć już jaja na bokach lub górze, może być krzywa felga, nieustawiona zbieżność. Mam stara już 4 także coś już o nich wiem - taka mała dygresja dla wielkich znawców
Kolego jak przednie koła w starze biją to sprawdź opony - jeśli dętkowe to mogą mieć już jaja na bokach lub górze, może być krzywa felga, nieustawiona zbieżność. Mam stara już 4 także coś już o nich wiem - taka mała dygresja dla wielkich znawców
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 0 gości