nie długo będę zdawał w WORD Poznań na kategorię CE, stąd moje pytanie jak przebiega egzamin?
Czy najpierw sprzęgamy zestaw, wykonujemy manewry, jedziemy do miasta i rozsprzęgamy?
Czy tak jak w niektórych innych WORD-ach każdy z egzaminowanych najpierw sprzęga i rozsprzęga, później plac i ci którzy zaliczyli sprzęganie i rozsprzęganie oraz plac czekają i na końcu po kolei jadą do miasta?
Jak to wygląda w WORD Poznań?
Zdawałem 2 razy w ostatnim tygodniu.
Przecież na kursie wszystko mi wytłumaczyli, ale dobra.
Dokładnie. Czekamy przed pokojem aż przyjdzie majster. Pierwsza osoba z listy losuje zadania wykonywane na placu oprócz łuku bo jest obowiązkowy. Albo skośne z prostopadłym tyłem albo prostopadłe przodem i wzniesienie.
Potem idziecie do poczekalni.
Przychodzi egzaminator. Idziecie do auta. Ble ble ble. Musisz wykonać wylosowane komputerowo zadania, m.in. poziom spryskiwaczy, oleju. Potem sprzęganie, plac (łuk itd) miasto, rozprzęganie.
Pięknie dziękuję za informację.
Chodziło mi o kolejność w WORD Poznań, bo manewry sprawdziłem jakie są do wykonania i takie też miałem na kursie.
Natomiast w innych WORD-ach kolejność jest różna.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 22 gości