Osobiście w ogóle nie przepadam za Renówkami, a zwłaszcza za Magnum-em. Wiem, wielu się narażam, ale ogólnie mam uprzedzenie do Renówki i nie zmienię o nich zdania. Jeździłem paryżanką, czy taiwanem jak kto woli, magnuma widziałem i szczerze mówiąc nie jest rewelacyjny. Obstaję przy swoim przy szwedzkich samochodach - ich surowości i praktyczności. A co do samego tuningu to dość ładnie się prezentują, ale dodawanie siatexu to już lekka przesada. Wystarczy zwykły kangur z dalekosiężnymi.
Ta pierwsza renia fajnie wygląda. I jeszcze podoba mi się tłumik na 2 fotce ale ciut za nisko go zamontowali i jeszcze by musieli osłonic taką dziurkowaną blachą
Ta renia która jest na pierwszym zdjęciu (które przesłał BIXU) to widziałem już ją na trasie ale nieumiem sobie przypomnieć gdzie . Jeżeli dobrze pamiętam to to było chyba w Austri (jak leciałem do Choracji) lub w Słowenii ale nie jestem na stówe pewny
Tu się Kalym z tobą zgadzam. Magnum ze swoją krępą , przysadzistą bryłą robi ciekawe wrażenie z przodu ale jednak ta niepowtarzalność Kagańców do innego kształtu kabin jest też ewenementem bo ja takie rury jak na tym czerwonym Volvo to widziałem i na Actrosie i na Scakance a z tego Magnuma ciężko by było przełożyć na np: Volvo
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 3 gości