Odwieczny dylemat białostoczaków gdzie na C, C+E czy do Alfy czy do Faworytu. Różnie ogólnie to ciężko powiedzieć jednak ze wskazaniem na Alfe choć są przypadki że są osoby które są w Alfie i chcą przenieść się do Faworytu ale i odwrotnie.
Ja robiłem w Faworycie i ogólnie nie narzekam. Ale już nie ma tego instruktora...
Siema. Ja niedługo zapisuje się na kat. C do Alfy, nie słyszałem o tej szkole żadnej negatywnej opinii jeśli chodzi o tą kategorię w przeciwieństwie do wspomnianej wyżej szkoły Faworyt. Pozdro.
Jak znasz przepisy drogowe to idź do alfy. Tam uczą jak jeździć technicznie. Do przepisów jest mało uwagi. Jednak polecam alfę bo przepisy to pikuś. Niedługo raczej tam pójdę na KW i C+E.
PS. O jakiej nowej ustawie mowa?
_________________ W internecie jest wielu oszustów, przelej mi 10 zł, a powiem Ci jak ich uniknąć.
Ja zdawałem C i E w akcesie ogólnie nie polecam bo sprzęt mają z innej bajki niż ten który jest na egzaminie chociaż ja zdawałem za pierwszym razem.
Co do faworytu to słyszałem o nim wcale nie śmieszne opinie np. Wcześnie rano jest jeszcze ciemno a instruktor na placu nie pozwala zapalać świateł bo żarówki się przepalą, albo podczas deszczu nie można włączać wycieraczek bo pióra się zużywają... To nie żart tylko autentyczne zdarzenia...
No dokładnie, a jeszcze spróbuj wjechać w dziurke na drodze albo nie daj boże strącić pachołek na placu manewrowym Aha a na 7-dmy bieg to se możesz tylko popatrzeć .
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 17 gości