Cytuj:
Tobie Jaccu widzę wszystko tutaj nie pasuje. Jaki masz problem z opuszczeniem tego tematu ? ew. forum ?
Pasuje, ale nie wszystko, niektóre wpisy w tym temacie nie powinne mieć miejsca, a w gwoli ścisłości mam prawo do wypowiedzenia się a Ty mi drogi nie będziesz wytaczał także daruj sobie osobiste wycieczki w moją stronę.
_________________ A;B;C;C+E+ADR...chciało by się więcej, ale nie mam już sił!
CB 6227 Gustaw; SP4HIE
czego nie ma w slangu kierowców zawodowych?
słowa WIEM.
jest:
nie wiem,
słyszałem,
kolega mówił,
przypuszczam,
prawdopodobnie,
chyba
i wiele, wiele innych.
Ja mam do towarzyszy takie pytanie. Otóż ostatnio na TVN Turbo leci taki program Motoszoł w którym jest taki element z ich kącika "na drucie" podczas którego zawodnicy muszą odgadnąć jakieś słowo ze slangu kierowców. No i padło stwierdzenie: "Mobile uwaga macie maszynkę do lodów". I może ktoś z towarzyszy wie co znaczy owa "maszynka do lodów"? Według mnie to chodzi o fotoradar, ale może ktoś zna inną definicję?
Sam jesteś jak fotoradar! skąd Ty sie urwałeś? Oczywiscie ze chodzi o panne która zrobi Ci loda.
Ja mam do towarzyszy takie pytanie. Otóż ostatnio na TVN Turbo leci taki program Motoszoł w którym jest taki element z ich kącika "na drucie" podczas którego zawodnicy muszą odgadnąć jakieś słowo ze slangu kierowców. No i padło stwierdzenie: "Mobile uwaga macie maszynkę do lodów". I może ktoś z towarzyszy wie co znaczy owa "maszynka do lodów"? Według mnie to chodzi o fotoradar, ale może ktoś zna inną definicję?
Sam jesteś jak fotoradar! skąd Ty sie urwałeś? Oczywiscie ze chodzi o panne która zrobi Ci loda.
_________________ B - B+E - C - C+E - D - D+E - CDL i kilka innych ..... Wg. Nikodema Dyzmy § 13 ¼
NIKT Ci tyle nie da, co Kierownik Ci OBIECA ! oraz --> S T O P parówkowym skrytożercom !!!
Nie wiem czy to się nadaje do tego tematu ale usłyszałem dzisiaj bardzo mądrą odpowiedź na pytanie: ,,Jak dróżka na Lublin". ,,Czysto kolego miałeś ale nie ma sensu szaleć, życie ważniejsze. Z Bogiem "
Jeżdżąc z CB radiem już od 5 lat to była wypowiedź po której mnie normalnie zamurowało.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 18 gości