Też odniosłem takie wrażenie, że wygląda to jak chińska podróbka niż nowy rasowy desing. W środku bez zmian a na zewnątrz nie udana kosmetyka. Ogólnie w już w pierwszej wersji czarny emblemat z logiem MAN-a zajeżdżał tanim, cienkim plastikiem. Teraz ten efekt się jedynie pogłębił. Choć przyznać trzeba, że auto wygląda bardziej dynamicznie.
_________________ I Was Born To Be A Truck Driver.
B - 24 VIII 2004
C - 29 VIII 2009
Kurs Na Przewóz Rzeczy
Dla mnie wygląda auto dużo lepiej. Stylistyka jest bardziej agresywna jak na LWA przystało, i dynamiczna bo przedliftowy TGX zajeżdżał nudą, a o TGA już nie mówie które było równie ciekawe stylistycznie co obrady naszego sejmu.... Auto wreszcie nabrało charakteru
Zazwyczaj jest tak że nowe auto lub po lifcie budzi mieszane uczucia, ale większość tych którzy teraz psioczą na nowego MAN-na będą mieli kisiel w majtkach kiedy zobaczą ten sprzęt na żywo.
Zazwyczaj jest tak że nowe auto lub po lifcie budzi mieszane uczucia, ale większość tych którzy teraz psioczą na nowego MAN-na będą mieli kisiel w majtkach kiedy zobaczą ten sprzęt na żywo.
tą czarną atrapę pomaluje się na kolor kabiny i bedzie prawie wyglądał jak poprzednik
jjacek to je amelinium tego nie pomalujesz
a tak serio to jak dla mnie tragedia,na prawde wygląda to bardzo tandetnie .plasticzki, sreberka itd....no ale każdy ma swój gust.poprzednik miał charakter i był na prawde ładny a ten...
Na sprzedaż będzie trzeba jeszcze trochę poczekać, Man dopiero produkuje kompomenty do właściwej produkcji nowego modelu Miło wiedzieć że ma się jakiś ostateczny wkład, nawet jeśli chodzi o tysięczne minimetra w kształt dolnej atrapy
Witam
W serwisie już się mówi o nowym pojeździe ale nadal sprzedawane są "stare" TGX, TGS i TGM, wraz z nowym pojazdem będzie nowy ManCat III z wieloma ułatwieniami.
Pozdrawiam
_________________ Mój uśmiech jest bezcenny za wszystkie inne zapłacisz kartą VISA :)
>>>>V8POWER<<<<
MOC JEST BOGIEM PRĘDKOŚĆ NAŁOGIEM QUATTRO ZABAWĄ A TURBO PODSTAWĄ
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość