1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
U nas kierowcy mówią o tym rozwiązaniu "takie sobie". Faktycznie teraz przychodzą bardziej i tak już dobrze dobajerzone EEV'łki czyli FH-aczki się sprawdzają i tylko czekać aż na placu zawita stado nowych FH. Obecny model jak na razie sprawdza się doskonale lejemy tylko ropę i jeździmy. Jesteśmy bardzo zadowoleni z auta.
Małe uaktualnienie tematu. Wczoraj odbieraliśmy nowiutką EEV min z doświetlaniem zakrętów, czujnikiem deszczu. Auto przyprowadzone zostało na bazę z Woskrzenic. Nasz zestaw wzbogacił się o nowiutką firaneczkę (niebieski Schmitz) . Żeby rozwiać wszelkie wątpliwości nadal zostajemy na starej EEV-łce, która teraz ciągać będzie świeżuteńką naczepę.
jeden dzień w pracy mnie nie było i już człowiek wypada z rytmu i nie wie co się dzieje.
pewnie przyszył 2 samochody? w manualu?
a co ze "starą" szwarchitlerką?
Kierunki w naszym przypadku pozostaną te same czyli wschód-zachód.
Cytuj:
jeden dzień w pracy mnie nie było i już człowiek wypada z rytmu i nie wie co się dzieje.
pewnie przyszył 2 samochody? w manualu?
a co ze "starą" szwarchitlerką?
Dokładnie jedną z nich przyprowadził ojciec. A stara naczepa? pewnie komuś innemu przypadnie my delektujmy się firanką
zawsze jakoś trzeba będzie sobie radzić ;p ale skupy się na tym konkretnym modelu.
dziś po sprawdzeniu i wyregulowaniu wysokości auto poleciało na wschód.
tak ogólnie to ciekawie się prezentuje, zielone FH i niebieski SCHMITZ
zawsze jakoś trzeba będzie sobie radzić ;p ale skupy się na tym konkretnym modelu.
dziś po sprawdzeniu i wyregulowaniu wysokości auto poleciało na wschód.
tak ogólnie to ciekawie się prezentuje, zielone FH i niebieski SCHMITZ
Coś czuję, że obsługiwaliście Grzesiowe autko.Nasze wozidło jest na 60-tkach a reszta na standardowych gumach. Teraz ciągamy chyba ten model bo w sumie sam jeszcze na żywo jej nie widziałem.
Racja, dokładnie to auto.
A co do naczepy, to nie do końca taka, ponieważ ta na zdjęciu to firanka a u nas są burto firanki czyli burty ma jak w standardowej plandece, a reszta jak w firance. ;]
racja, dokładnie to auto
a co do naczepy to nie do końca taka ponieważ ta na zdjęciu to firanka a u nas są bortofiranki czyli borty ma jak w standardowej plandece a reszta jak w firance ;]
Widzisz, nie widziałem jeszcze odświeżonego składu także nawet nie wiedziałem, że to burtofiranka. Wyszło coś ciekawego przy aucie poza regulacją wysokości?.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 89 gości