No to powoli zaczynamy kompletować zaplanowane zakupy
Na pierwszy rzut poszły:
- planetarny klucz do kół,
- dodatkowe reflektory halogenowe ze światłem pozycyjnym produkcji polskiego WESEMu
I pewnie zaraz pojawią się pytania typu: "czemu nie ringi?" - dlatego od razu odpowiadam - ma być tak jak fabrycznie - w 98 roku ringi nikomu się jeszcze nie śniły, dlatego i w tym aucie ich nie będzie
Lampy zostaną (mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu) założone nad blendą, a ich mocowania zostaną umieszczone na skrajnych śrubach mocowań blendy - tak jak na poniższym, poglądowym, wzorniku przygotowanym w najbardziej zaawansowanym programie graficznym
:
Zastanawiam się nad sposobem podłączenia... Z klawiszem czy z bez - prosto pod przełącznik świateł, ale chyba zdecyduję się na drugą, prostszą, opcję
Rozesłałem też kilka zapytań do firm zajmujących się obróbką metali, z prośbą o wycenę skrzyni narzędziowej, którą chciałbym umieścić na ramie, w tym miejscu:
Skrzynia ma mieć wymiary 60x 60x 60cm i być wykonana, najlepiej z nierdzewki - macie może jakiś pomysł na wykonanie takowej poza wyspecjalizowanymi firmami? Czy może zrobić samemu drewnianą skrzynię o określonych wymiarach i obić ją blachą?