1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Taaa zgadza się wszystko za ok 2 tyg dam aktualizacje bo troche sie pozmienialo w aucie, a więc doszedł TV LCD 22cale na ścianie, nowy zderzak przód bo ostatnio zaliczyłem sarne i lekka modyfikacja oświetlenia z przodu
Można krzyczeć, i machać a Jacek zamyślony i nie widzi Widziałem Cię dzisiaj 15: 30 w Ostrowie Wielkopolskim,stałeś sobie w korku a ja Ciebie mijałem Swoją drogą w tamtym tygodniu widziałem od Ciebie zielone Atego oraz Premiumkę,auta również prezentują się świetnie Pozdrawiam !
Witam ! Widziałem dzisiaj Twoje autko w Ostrowie po raz kolejny jak stało w koreczku,ale tym razem chyba jechał ktoś inny..Widziałem tabliczki MATI za szybą,więc nie podchodziłem nawet zagadać
Zdjęcia nieciekawe ze względu na chwilowy brak aparatu jak i dobrego telefonu ,ale w końcu udało mi się uchwycić Premiumkę.
Ja już niestety nie jeżdżę zieloną bo jestem na chorobowym do końca września, dlatego na auto wsiadł kierowca, a na jesień ja będę myślał nad czymś nowym
W zeszłym tygodniu w Żorach na tym pierwszym rondku w kierunku A1 widziałem auto, myślałem że to autor tematu i w sumie chwilę na radiu pogadałem z kierowcą.
Nie jezdzisz czasami magnolią dxi, z 3 osiową przyczepą, w malowaniu route 66, na bydgoskich taflach i stałeś w miejscowości wężyki (trasa Sochaczew-Płock) przed 9 rano.
_________________ TIR-SERWIS SOCHACZEW
Naprawa samochodów ciężarowych wszystkich marek Masz problem Renault lub Volvem z którym nie radzi sobie ASO. Zapraszam!! Mobilny serwis w całej UE|Serwis ADBLUE NAPRAWY POWYPADKOWE, PROSTOWANIE RAM!! tel:+48 731-542-832/+48 664-622-456https://www.facebook.com/LKWSERWIS
Nie jezdzisz czasami magnolią dxi, z 3 osiową przyczepą, w malowaniu route 66, na bydgoskich taflach i stałeś w miejscowości wężyki (trasa Sochaczew-Płock) przed 9 rano.
Odpowiem za kolegę tak to jego Magnumka, chyba gdzieś tutaj na forum były zdjecia.
Docisne jeszcze raz glowe w daf'ie, i sie car'ne zobaczyc czy stoi
Naprawa samochodów ciężarowych wszystkich marek Masz problem Renault lub Volvem z którym nie radzi sobie ASO. Zapraszam!! Mobilny serwis w całej UE|Serwis ADBLUE NAPRAWY POWYPADKOWE, PROSTOWANIE RAM!! tel:+48 731-542-832/+48 664-622-456https://www.facebook.com/LKWSERWIS
Tą Renie widziałem dziś czyli 19.07.2013 r. około godziny 20 na Niepołomickiej strefie przemysłowej. Nie podchodziłem do kierowcy bo miał zasłonięte firanki. Pozdrawiam Wilk 09 .
_________________ Bo życie człowieka to ciągła droga. Wilk 09 .
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 50 gości