Strona 1 z 1 [ Posty: 4 ]
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 24 paź 2012, 23:52
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Scania R420

Nasunęło mi się takie pytanie. Czy jak teoretycznie zacznę kurs kat A, czyli zapłacę kwotę i będę miał komplet papierów, to będę mógł zdawać egzamin powiedzmy w wakacje 2013 na starych zasadach ? Mam 20 lat i chodzi o wiek po zmianie przepisów 01.2013.

Post Wysłano: 25 paź 2012, 7:29

Użytkownik

Użytkownik

NIE! Poza tym jeśli będziesz mieć komplet dokumentów to dlaczego nie chcesz zdawać wcześniej. Tym bardziej, że właśnie najwięcej zmian związanych z egzaminowaniem dotyczy właśnie kat A.
Nie tylko zmienia się sposób przeprowadzania egzaminów teoretycznych, ale również egzamin praktyczny będzie na innych zasadach. Na to żeby zdać kat A masz 2,5 miesiąca. to mnóstwo czasu.

Post Wysłano: 25 paź 2012, 13:03
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Scania R420

Nie wiem czy zauważyłeś ale w piątek spadnie śnieg i zaczyna się już zima. Dobra wszystko już wiem. Można zamknąć

Post Wysłano: 26 paź 2012, 12:02

Użytkownik

Użytkownik

GG: 1437399
Samochód: Kadett

Jak się dobrze nauczysz przepisów i zdasz egzamin na nowych zasadach to może to wyjdzie z korzyścią dla Ciebie i reszty społeczeństwa. Motocykl ma tylko dwa kółka i dobrze mieć świadomość co oznacza dany znak,albo kiedy się ma pierwszeństwo. Na starych zasadach wykujesz zestaw pytań,zdasz egzamin,a wyjedziesz na drogę i nie będziesz wiedział co się dzieje.

Strona 1 z 1 [ Posty: 4 ]