Cytuj:
A co z ogranicznikiem predkosci,musiales zalozyc?
Jest na 90 a raczej na 85 bo po zmianie opon na niższy profil nie zkalibrowałem jeszcze komputera.
Ogranicznik generuje mi jeden problem, jak jadę na odcięciu to mam na 10 ostatnim biegu 1200 obr/min i jak chcę hamować hamulcem silnikowym to jego skuteczność jest niska a jak chcę zredukować o bieg to nie mogę bo nie mam przygazówki a skrzynia jest niezsynchronizowana i muszę zwolnić używając hamulce.Dobrze by było gdyby pedał gazu był aktywny powyżej 90 i dopiero po chwili nastepowało odcięcie ale podobno nie da się tego tak zaprogramować.
Cytuj:
No volvo prezentuje się pięknie taki ,,skrawek USA w Polsce,,
. Mam jedno pytanie licznik na desce pokazuje Ci prędkość w km/h czy w milach . Możesz wrzucić fotki zestawu w trakcie pracy ? Pozdrawiam i wielu bezawaryjnych km dla Ciebie
Zegary są zeskalowane w milach i w środku mają podziałkę w kilometrach. Komputer w menu przestawiłem na metryk a w praktyce prędkośc kontroluje na nawigacji gdzie jednocześnie widzę jakie jest ograniczenie na danym odcinku i to super się uzupełnia. Muszę wziąć z domu aparat i pyknąć parę fotek ale jakoś tak zchodzi a i kierowca trochę zdezorientowany w nowych warunkach pracy-jazdy.