Cytuj:
Więc mam małe szanse, ze w ogóle na czyms takim będę jeździł? Szkoda... więc bardzo proszę, powiedzcie mi chociaż troche o tym, co zawarłem w pytaniach. I po zastanowieniu tak, chodzi mi o zestaw 25,25.... Proszę o odpowiedzi:)
kolego a Ty masz PJ CE ?
proponuje pojeździć sobie z naczepą wystarczy standardową dostaniesz jakieś "ciekawe "miejsca rozładunku pod jakiś markecik, itp to Ci się takiego odechce a nie dopiero 25.25m albo Road trein na obrazku fajnie wygląda za kierownicą już inaczej.musiał byś na pewno spróbować pierwszy "małym zestawem";)
ad.1-już wiesz
ad.2-*czy łatwiej czy trudniej ciężko powiedzieć głównie zależy gdzie jeżdzisz, bo takim autem nie puszczą Cię w centrum miasta, gorzej możesz mieć zwykłym zestawem.bo takie to tylko na trasy z centra logistycznego do centra log.
ad.3.już wiesz
ad.4.wszystko jest możliwe
na etransport są/były filmiki polaka który jeździ w australi na RT
ad.5 odległości są dużeee-i między innymi dlatego dopuszczone do ruchu są takie pojazdy.więc poniekąd tak pewnie jest.
ps. tak się zastanów czy oby na pewno to takie super jechać setki km i widzieć non stop takie same widoki, zero ludzi tylko dzika przyroda -myślę że jest to bardzo męczące psychicznie
ja na pewno nie chciał bym tam mieszkać z jednego powodu -przyroda i tym samym wszystkie gady jakie tam mieszkają.węże,skorpiony , pająki itd