Cytuj:
Mam stala prace,zarobki to +/- 1900€ miesiecznie za 10godz. dzienie 5 dni w tyg,czasami soboty.
Nie jeden właściciel busa w PL chciałby aby tyle zostawało mu z auta.
Cytuj:
rozawialem w piatek z czlowiekiem ktory jezdzi takim kurnikiem,on zobaczyl moja flage z imieniem i zagadal,od slowa do slowa skonczylo sie na tym temacie,powiedzial mi ze maja ta firme z bratem i ze nie narzekaja,jezdza dwoma busami po europie a nawet do Anglii czasami i ze najlepiej platne sa expresowki,czyli szybkie przesylki,np. Mowil ze mial chyba z Anglii 6 palet dostarczyc do Polski w 32 godziny,i ze kaska ekstra za to byla
Extra czyli jaka? powiedziałł jakies konketne kowoty ? 6 palet z pod londunu do wielkopolski jedzie za 250-300 E w expresie bez żadnego ale - to jest super kasa ?
Cytuj:
tylko czy nowo otwarta firma dostanie leasing na nowe auto? Wplata by sie znalazla na to jakas.
Nie dostaniesz - chyba że masz kase na 50-60% wpłaty i trochę znajomości
Cytuj:
Jescze jedno,jesli do takiego busa przyczepie lawete czy przyczepe to bedzie ograniczony tachografem czy tylko predkosc? Bo te bramy sa dlugie i czasami trzeba przyczepe
Powyżej 3,5 DMC - paciorek - czyli: licencja, OCP, tacho, amen
Ode mnie mogę jedynie powiedzieć, że rynek busów jest tak mocno przesycony, że granice stawek sięgaja absurdu, sprzedanie JAKIEGOKOLWIEK ładunku na busa nie jest żadnym problemem a oferty z cyklu :"podajdę o 30 E taniej niż ten któremu pan sprzedał" są na porządku dziennym.