maciejŁadna Skakanka, balastowy zderzak też tylko nie wiadomo nic więcej o napędach jak masz jakieś info o niej to dawaj szkoda troche że bez hotelu ale i tak jest wypas
Niestety nie mam, żadnego info dot. tej Scanii.
Tego dnia był pożar autobusu w ok. mojego miasta http://www.strazlidzbark.pl/index.php?id=101 . Parę godzin później poszedłem na spacer i spotkałem stojącą na poboczu drogi Skakankę z nieszczęsnym autobusem na holu. Chwyciłem za aparat i zrobiłem te fotki.
_________________ Życie się nie kończy, życie się tylko zmienia.
Holownik który wrzucił w drugim poście Ibanez to Kraz znajomych, firma ta jest z Zakopanego a właścicielem jest pan Misiniec. Kupił tego Kraza z wojska i naprawdę bardzo mało ma przejechanie (około 60 tys. kilometrów). Pojazd w górach ma bardzo mało pracy ale kiedy "wyjdzie ze swojej budy" jest naprawdę niesamowity. Niestety firma Misiniec ma więcej zleceń na osobówki niż na całe zaesawy lub cięzarówki. Natomiast Scania którą nam pokazał Maciek jest niczego sobie tylko (tak jak BIG-U napisał) szkoda, że nie ma sypialni, a gdzy przyjdzie przewozić kilku osób w kabinie nie będzie gdzie ich pomieścić . Dlatego dobrze mieć w Holownikach kabiny sypialne
Popatrzcie na tę Scanie141-już raczej zabytek. Jest na sprzedaż na stronie http://www.alwernia.net za 165tys zł.
Rok produkcji 1973, oryginalna zabudowa BRO, do holowania ciężarówek i autobusów, wysięg ramienia 3,6m, wciągarka 35t i 15t,
Ta Scania to tak jak Piotr powiedział, że to zabytek a zabudowa mimo iż jest z Bro to nie spełniała by oczekiwań Pomocy Drogowej mojego wujka. Scanie można spotkać w okolicach Krakowa często na autostradzie. Szkoda, że ta firma nie miała kasy na to żeby przemalować firmy na swoje brawy . To są barwy norweskiej firmy Viking
Spokojnie Big-u ja tylko powiedziałem, że to jest firma Hol Service . A tutaj macie firmę która posiada ten zabytek http://www.zebala.pl/pomoc_drogowa.php
Hehe nie ma sprawy. Ta firma tak jak już wcześniej napisałem leży w okolicach Krakowa i Scanie można najczęściej spotkać na autostradzie . A tutaj dokładnie adres:Kraków, Trojanowice 3
nie spełniała by oczekiwań Pomocy Drogowej mojego wujka.
Pewnie, że nie spełniała by Waszych oczekiwań. Wystarczy spojrzeć na siłę wyciągarek....15 i 35 ton Dałem fotke bo spodobała mi się ta Scania i szczerze mówiąc w życiu nie widziałem Scanii 141 Dzięki Tiruś i Big-u za dodatkowe info
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 4 gości