Witam. Koledzy mam takie pytanie kupilem sobie logo 50cmx50cm mercedesa. Na co najlepiej to przymocowac? probowalem na rzepy i tasme dwustronna ale tasma nie trzyma i logo odpada, ma ktos moze jakis inny latwy sposob ?
Witam. Jestem tu nowy. Stwierdziłem że nie ma sensu zakładać nowego tematu, więc się podepnę. Przekopałem już całego neta w poszukiwaniu takiej tablicy
Znalazlem tylko na ebayu i kosztuje dosyc sporo, wie ktos czy moge dostac taka tablice w Polsce?
Witam podpinam się do tematu. Nabyłem gryf LED i mam pytanie czy jak podłącze na kablu na plusie potencjometr od ciężarówki od regulacji podświetlenia deski rozdzielczej to czy będę mógł tym potencjometrem regulować jasność tego gryfa?
jak podłącze na kablu na plusie potencjometr od ciężarówki od regulacji podświetlenia deski rozdzielczej to czy będę mógł tym potencjometrem regulować jasność tego gryfa?
jak podłącze na kablu na plusie potencjometr od ciężarówki od regulacji podświetlenia deski rozdzielczej to czy będę mógł tym potencjometrem regulować jasność tego gryfa?
Samym potencjometrem - nie
A dlaczego nie? wszystko zależy od sposobu podłączenia układu ledów
Witam. Podepne sie do tematu. Montowal ktos moze taka tablice w scanii w normalnej kabinie z dwoma łózkami? Chodzi mi o to czy trzeba gorne lozko wywalac? Bo jak zamontowalem tuz pod nim to jakos tak nisko sie wydaje chyba ze tak ma byc
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 2 gości