Cytuj:
Po serii Ice road truckers, gdzie każdy uślizg koła grozi zagładą życia na Ziemi tylko czekałem na pojawienie się podobnego "dramatu" w polskim wydaniu. No i oto jest.
Z ust mi to wyjąłeś. Transport drewna bez zapadnięcia auta po osie, za to z dramatycznym szukaniem nypla do hydrauliki ;O A gabaryty?? Ten pan pilot strasznie irytujący był swym zachowaniem, nie wspominając już o jego słownictwie, które nawet mnie bardzo dobrze zaznajomionemu z łaciną obelżywą bardzo się nie podobały, a po drugie ,do telewizji można trochę chyba japę pochamować, A ta jego wypowiedź po tym wyrwaniu znaków, że "to trzeba K... zwolnić a nie z.... k... w ch...." czy jakoś tak to woła o pomstę do nieba.Z resztą, co ja tam wiem, może tak trzeba jak się gabaryty wozi. Akcja z piwem mistrzostwo!! Dramatyzmem dorównującym problemom alkoholowym Romana z "Na Wspólnej" Czepialiście się tej gwary, myślałem że przesadzacie, no ale jednak nie. Momentami trzeba się skupiać, żeby obczaić co oni tam przewijają w tych tekstach. Do ogólnopolskiego programu to mogli wziąść ludzi mówiących po polsku, nie w jakichś gwarach. Ogólnie program mocny średniak...