Zawsze możesz poprosić o zaświadczenie na piśmie że w razie kary pieniężnej za przekroczenie czasu, pracodawca zobowiązuje się do pokrycia kosztów mandatu.
ależ wymyślasz i zapewne mu takie napiszę nie ma się co w ogóle wdawać w dyskusje tylko podpisuj umowę,wsiadaj i wio a w trakcie się okaże o co chodzi i nie wchodź w żadne kombinacje (nie ulegaj nagonce, że nie ma normalnych firm, gdzie jeździ się w zgodzie z przepisami)
, że nie ma normalnych firm, gdzie jeździ się w zgodzie z przepisami)
W tej co ja pracuje jest zakaz lamania przepisow.wpisany w umowe o prace.i nikt nikogo nie zmusza do lamania ich
na potwierdzenie że nie jest to jednostkowy przypadek dodam, że ja się z innymi nie spotkałem i choć nie mamy takiego zapisu w umowie, to jakiekolwiek naruszenie norm czasu pracy jest indywidualnym wybrykiem jakiegoś tam kierowcy, za które w całości ponosi on sam konsekwencje
sprawa jest prosta, zapomnij o normalności, i większości wypłaty, zaopatrz się w kilka rolek papieru toaletowego w razie rozwolnienia spowodowanego tą pracą.
Pracodawca mówił, że praca jest na carrefourach i ikea. Może ktoś z was miał styczność z tym Panem?
więc jak to jest tam , to odpuść sobie.poważnie.
czyli koleś jeździ pod fm logistic, albo IDLem
to "lekkie kombinowanie" to będzie jazda non stop.
sam to będziesz rozładowywał itd.
a jak nie masz doświadczenia to możesz mieć spore problemy z miejscami rozładunków-aż się zdziwisz jakie to będą miejsca
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot] i 9 gości