Samochód: F90 19.362
Cytuj:
Jak Panowie wrażenia po czwartym odcinku ? Ja niestety nie oglądałem...
Aa pokazywali pól odcinka mlodego typka co robi prawko i przewraca sie w Oplu na symulatorze....pozatym to Fox jechał z tarcza do Warszawy i kierowca-kucharz który [wycenzurowano] taki obiad że zaczynam wątpic we wlasne zdolnosci kulinarne
_________________ "Zawsze choć przez chwile chciałem jeździć TIRem"
Samochód: Opel Insignia ST
Odcinek niezły, szczególnie relacja z transportu tarczy do Warszawy. Kurs prawa jazdy - dla mnie nuda. Tylko od kiedy dwuosiowy TGA ze zwykłą naczepą ma 18 kół ?
GG: 1
Samochód: duży
Czwarty odcinek całkiem ,całkiem Zupełnie inaczej się ogląda ten program od kiedy nie ma "drewniaków".
Jakoś mniej tego chamstwa i co 2giego słowa k*...
Wrażenia ogólne jak najbardziej pozytywne,jak zobaczyłem ten obiad "pipka" to mnie zamurowało czerwone wino,podduszane pieczarki z czyms tam jeszcze..masakra Poza tym zajebisty wystrój kabiny w tym jego TGX-ie, ale to już indywidualna sprawa każdego jak ma w kabinie
Czwarty odcinek całkiem ,całkiem Zupełnie inaczej się ogląda ten program od kiedy nie ma "drewniaków".
Jakoś mniej tego chamstwa i co 2giego słowa k*...
Wrażenia ogólne jak najbardziej pozytywne,jak zobaczyłem ten obiad "pipka" to mnie zamurowało czerwone wino,podduszane pieczarki z czyms tam jeszcze..masakra Poza tym zajebisty wystrój kabiny w tym jego TGX-ie, ale to już indywidualna sprawa każdego jak ma w kabinie
Hawajska koszula też całkiem spoko była, na początku myślałem, że Cejrowskiego wsadzili za kierownice : D
GG: 1
Samochód: duży
haha Jest typ wyluzowany i tyle Rozmowa z żoną też mu się coś nie kleiła może mają ciche dni Trochę chyba był ten lagermajster [wycenzurowano] za to spóźnienie ale w dupie to mieć.. Ten typ z nauki jazdy wedlug mnie nie powinien być w tym programie bo sieje nudą..
Właśnie.. sypią się gromy a parę postów wyżej można przeczytać że to program robiony dla szerokiej publiczności, czyli w zasadzie dla laików - ja jakbym nie miał prawka a miał takie marzenie żeby "zostać truckerem" to pewnie ta część o zdobywaniu uprawnień była dla mnie równie interesująca jak reszta, o ile nawet nie bardziej
Tak więc luzu więcej, ja czekam aż się pojawi na YT
_________________ A/B/BE/C/CE/D/DE
Star 244/Atego 1223/F2000 32.403/FH13 440/TGA 18.480/TGS 18.440/Axor 1840/Stralis 450
Solbusy/SOR-y/Setry Oświetlenie i nagłośnienie ostrzegawcze - montaż, naprawa, modyfikacje
Odcinek niezły, szczególnie relacja z transportu tarczy do Warszawy. Kurs prawa jazdy - dla mnie nuda. Tylko od kiedy dwuosiowy TGA ze zwykłą naczepą ma 18 kół ?
Ja tam słyszałem że 12 kół a nie 18.
Może oglądaliśmy dwa różne programy.
Samochód: F90 19.362
ja tez slyszalem 18 kół no chyba troche nawiazania chcieli zrobic do Ice road truckers. Pozatym to jazda z gabarytem w wykonaniu tego szofera i ekipy poszla podrecznikowo, znaki nie leciały w powietrze nikt na nikogo sie nie darł to fajnie sie oglada aż.
_________________ "Zawsze choć przez chwile chciałem jeździć TIRem"
Gratulacje dla programu, obejrzałem połowę i nie ma się do czego przyczepić. Wzorowo zmontowany odcinek, wyważone proporcje normalnej jazdy (ADR) i ciekawego gabaryta. Bez niskiego poziomu, wulgaryzmów. Oby tak dalej. Takie odcinki powinny zapewnić dużą oglądalność nawet w głównym TVN.
Tylko to "zawracanie swoim ADeeRem" i ten młody "Pastor" czy jak mu tam - dużo gada niepotrzebnie, bez sensu i podnieca się tą jazdą jakby co najmniej w kosmos leciał i był jedynym wybranym do tego lotu. Poza tym całkiem całkiem.
Tylko to "zawracanie swoim ADeeRem" i ten młody "Pastor" czy jak mu tam - dużo gada niepotrzebnie, bez sensu i podnieca się tą jazdą jakby co najmniej w kosmos leciał i był jedynym wybranym do tego lotu. Poza tym całkiem całkiem.
Dokładnie Pastor to największy niewypał jak dla mnie, gorszy nawet niż chamy z drewna.
Fanem gościa w koszuli nie jestem, ale nie jest tragiczny i ten odcinek zdecydowanie najlepszy.
Haha, najzabawniejsze jest to że prawka jeszcze nie ma, ale trakerską ksywkę owszem . Mi tam nie przeszkadza, ogólnie ciekawe sprawy z tym kursem na prawo jazdy ale ta cała ekscytacja jest troszkę przesadzona.
Haha, najzabawniejsze jest to że prawka jeszcze nie ma, ale trakerską ksywkę owszem . Mi tam nie przeszkadza, ogólnie ciekawe sprawy z tym kursem na prawo jazdy ale ta cała ekscytacja jest troszkę przesadzona.
No właśnie, a czy wszyscy mają ksywki? Jakoś mi się nie wydaje... Ciekawe ilu z nich wymyślono jakieś na potrzeby programu
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 5 gości