Autor
Wiadomość

Użytkownik

Użytkownik

Te z credo nie są zbyt dobre. Sporo błędnych odpowiedzi program uznaje za poprawne. Do tego sama formułka pytania mocno odbiega od tych egzaminowych. Książki mają dobre, testy na prawko też fajne ale testy z KW są marne.

Użytkownik

Użytkownik

GG: 9460747
Samochód: SCANIA R620

Cytuj:
Te z credo nie są zbyt dobre. Sporo błędnych odpowiedzi program uznaje za poprawne. Do tego sama formułka pytania mocno odbiega od tych egzaminowych. Książki mają dobre, testy na prawko też fajne ale testy z KW są marne.
To co proponujecie oprócz e kierowca ?

Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Renault Premium / Range T

Wczoraj z ciekawości zrobiłem egzamin z KW na E-kierowca, dodam, że KW dopiero będę robił, jakoś w połowie czerwca zacznę, jak mi czasu starczy, czyli przygotowania żadnego i jestem załamany - zdałem, fakt, że na granicy, po po 2 błędy na każdej grupie pytań, ale kurna, żenujące, że trzeba 2 patyki wywalić, siedzieć miesiąc i bez sensu klikać slajdy (choć w sumie nadal uważam, że pewnie wielu ciekawych rzeczy się dowiem) , jak można to by było zdać pewnie po tygodniu nauki. A tak marnujemy czas, zamiast uczyć się czegoś w praktyce, np. więcej o zabezpieczaniu ładunków, szkole bezpiecznej i ekonomicznej jazdy, itd...

Nie no fajnie :mrgreen: :]

Tiry na tory, pociągi na drogi, tory na traktory, traktory do obory.

Użytkownik

Użytkownik

GG: 7994683