Witam, jak w temacie, czy są szkoły, które szczególnie możecie polecić lub odradzić? Ciekaw jestem szkoły LINIA bo mam tam blisko, może ktoś powiedzieć coś na jej temat?
GG: 5995409
Samochód: E220 Coupe
C+E robiłem w Linii, plac na Ostrobramskiej. Ja jestem zadowolony, zestaw taki jak na egzaminie, instruktora trafiłem w porządku oprócz paru zawirowań z terminem jazd, bo zdarzały mu się nagłe zmiany planów...
Zanim pokazał mi plac to kazał robić slalom tyłem, żeby przyczepę wyczuć, na sam plac wyjechałem bez żadnych wstępnych wskazówek oprócz BHP, ale potem na bieżąco korygował moje poczynania i radził co zmienić żeby zestaw jechał jak ja chcę, co w sumie uważam za dobry sposób. Parę wyjazdów na Odlewniczą też było więc teren sobie odświeżyłem po C.
Jak mieszkasz blisko Ostrobramskiej to pewnie dla Ciebie za daleko, ale mogę polecić Alfę z Ursusa. Nie wiem jak u innych instruktorów, ale na bank polecam jeździć z Mariuszem. Ma pojęcie o jeździe nie tylko teoretyczne.
dzięki za odpowiedzi, jestem świeżo po kursie i egzaminie kat. C, więc trasy egzaminacyjne mam obcykane, zależy mi przede wszystkim na dobrej nauce jazdy z przyczepą na placu, stąd moje pytanie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 9 gości