Cytuj:
A kto Ci powiedział, że robimy zdjęcia z lampą?
Myślę, że ja kierowca ma chociaż trochę szacunku i widzi, że ktoś mu macha to nie zachowuje się jak burak i nie pokazuje "znaku pokoju".
Dokładnie,ale wiesz czasem taka faja myśli,że robisz sobie z niego jaja,że zaraz pójdziesz na policję podkablować albo wkleisz artykuł typu "tiry na tory",który jest ciągle na topie lub coś innego...
Cytuj:
Pawcio155 pisze:
Shalona wsiądź za kierę,pogadaj sobie trochę z kierowcami po parkingach,to wtedy będziesz miała zaskoczenie
A co to ma do tematu?
Domyśl się,jesteś kierowcą.
Wczorajszy przypadek na tamorzni gdzie odbywa się ruch tranzytowy EU-RUS,Polak czepił się,dlaczego chodzę i fotografuję samochody,staliśmy na 3 auta,i 3 pozostałe,to jeden mnie woła,ale podszedłem,porozmawiałem i z nim i z ochroniarzem,wszystko z kulturą,pokazałem inne zdjęcia,więc potem było ok.Lepiej wszystko załatwić na spokojnie niż chować się,bo potem jak zajedzie się w takie miejca,to może być niezły bigos...
No i tak apropo,czepił się,ponieważ na RUS,ktoś też kiedyś mu robił zdjęcia,i potem okazało się,że wypompowali mu doszczętnie cały zbiornik z paliwem,tak więc chłopak nad zwyczajniej bał się,że nastąpi to samo,więc wolał się dowiedzieć po co te fotki,takie zachowanie jak najbardziej można zrozumieć.