1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Mialem na testach co prawda 450 i wydawalo mi sie ze palil o litr mniej od 500.
Ecostralis ma przelacznik kluczykiem ECO i ponoc w tym trybie optymalizuje dobor mocy do obciazenia auta z cisnienia w poduszkach...(podobno), ja tez mam w 500 przelacznik ECO ponoc na 450 sie przelacza ale odczuwalnie wydaje mi sie ze okolo 400 bedzie mial jednak spadku spalania na tym wiekszego nie widze, moze kolega jezdzacy Stralisem z tematu cos napisze wiecej o tym..??
GG: 6687777
Cytuj:
Mialem na testach co prawda 450 i wydawalo mi sie ze palil o litr mniej od 500.
Ecostralis ma przelacznik kluczykiem ECO i ponoc w tym trybie optymalizuje dobor mocy do obciazenia auta z cisnienia w poduszkach...(podobno), ja tez mam w 500 przelacznik ECO ponoc na 450 sie przelacza ale odczuwalnie wydaje mi sie ze okolo 400 bedzie mial jednak spadku spalania na tym wiekszego nie widze, moze kolega jezdzacy Stralisem z tematu cos napisze wiecej o tym..??
Niestety nie odpowiem Ci na to pytanie, bo tutaj jest wyłączony tryb ECO, a kluczyk znajduję się w rękach odpowiedniej osoby na firmie.
GG: 12975077
Samochód: Ford Transit '98
Cytuj:
Cytuj:
Niestety trochę to wina naczepy, ponieważ nie ma składanych najazdów i podczas jazdy działają one jak żagiel, tak więc firmowy Daf 460 na pusto z tą naczepą spala średnio ok 38/100. CO nie zmienia faktu, że mimo wszystko Daf bez naklejek Eco i zielonych kolorów z taką samą mocą spala zdecydowanie mniej!
No nieskopodwoziówka nie może tłumaczyć odchyłu od normy o niemalże 20 litrów. No chyba że kręcicie się jedynie po placach budowy z prędkościami 5 km/h.
Niskopodwoziówka ma na tyle najazdy, które działają jak swego rodzaju żagiel
Gdyby były wsuwane pod podłogę, to całkiem co innego, ale znów te są wygodne w obsłudze.
_________________ Powyższy post wyraża opinię autora jedynie w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podania przyczyny!
GG: 0
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Niestety trochę to wina naczepy, ponieważ nie ma składanych najazdów i podczas jazdy działają one jak żagiel, tak więc firmowy Daf 460 na pusto z tą naczepą spala średnio ok 38/100. CO nie zmienia faktu, że mimo wszystko Daf bez naklejek Eco i zielonych kolorów z taką samą mocą spala zdecydowanie mniej!
No nieskopodwoziówka nie może tłumaczyć odchyłu od normy o niemalże 20 litrów. No chyba że kręcicie się jedynie po placach budowy z prędkościami 5 km/h.
Niskopodwoziówka ma na tyle najazdy, które działają jak swego rodzaju żagiel
Gdyby były wsuwane pod podłogę, to całkiem co innego, ale znów te są wygodne w obsłudze.
GG: 12975077
Samochód: Ford Transit '98
Z burto firanką i 24t drewna spalił 28,5 litra na trasie Cieszyn-Parczew, więc jak widać naczepa jest sprawcą.
_________________ Powyższy post wyraża opinię autora jedynie w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani w każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podania przyczyny!
Ale widziałem, że białe Hi-Way stoją już jakiś czas na bazie, i co najważniejsze nowe FH.
A co do autka to bardzo przyjemnie urządzone
Jaką masz nowość na myśli?
GG: 6687777
Sorry, że post pod postem, ale mam pytanie, nie wiecie gdzie mogę dostać taśmę Led SMD o szerokości 3-4 mm?, najlepiej 24v, z góry dzięki za odpowiedź.
Bardzo ładne i zadbane autko, zazdroszcze czystości, mój to wieczny brudas....
Tabliczki jak najbardziej na plus, fajna sprawa
Widzę że masz diody w przednich postojach, masz diody do CAN-a, czy zwykłe i trójkącik się już świeci
_________________ STRALIS
Jeździłem, ja też jeździłem dla Jeronimo, ale Martins lepij płacił i poszedłem tam, to już dawno było, zanim Rohling kupił Suusa.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 12 gości