Cześć,
Niektórzy mnie tu znają, niektórzy nie - musiałem użyć nowego konta ze względu na zapomniane hasło.
Niemniej jednak - piszę pracę inżynierską na PŚ, wydział Transportu pod tytułem "Wyposażenie pojazdów do pilotażu transportu ponadnormatywnego i wykorzystanie ich w praktyce". Sam tytuł jeszcze można zmienić, bo u promotora mam po prostu dopisek "pojazdy pilotujące". Samą pracę chciałbym podzielić na cztery rozdziały: przepisy z ustawy o transporcie drogowym dotyczące oznakowania oraz wyposażenia takiego pojazdu, opis pojazdów pilotujących oraz przedstawienie za pomocą zdjęć ich wyposażenia (w tym BF-3), wykorzystanie takiego pojazdu w praktyce (tutaj już jestem umówiony z Foxem na trasę) oraz problemy napotkane podczas pilotażu pojazdów ponadnormatywnych (ronda, znaki, wysepki, trakcja kolejowa, etc).
I tutaj pytanie - czy są jakieś osoby ze Śląska, Opolskiego lub Małopolskiego (ale blisko granicy ze Śląskiem), które również mogą swój pojazd pilotujący udostępnić do zdjęć? Opla Combo już mam, więc przydałby się jeszcze jakiś pojazd mniejszy lub większy. Zależy mi również na pojeździe typu BF-3, promotor prosił, aby sfotografować wszystkie ostrzeżenia wyświetlane na tablicy elektronicznej tego pojazdu.
Z góry dziękuję za ewentualną pomoc - mam nadzieję, że tematu zbytnio nie zaśmiecę, bo nie odbiegamy od głównego wątku. I jak macie jakieś pomysły co jeszcze mogę napisać w tej pracy (np. jakieś durne przepisy) to możecie rzucać propozycjami.