Cytuj:
Taaaaaa bo przecież jak wyjdzie "nowa" Scania to wszyscy będą się moczyć na samą myśl bo będzie to cudo... Widział który mądry to auto na żywo? Siedział, jechał, eksploatował w normalnej pracy a nie na pokazie? Wygląd wg. mnie bardzo nowoczesny i konkurencyjny względem Volvo czy Mercedesa, które to przeprojektowały swoje auta a nie tylko zrobiły liftingi jak Daf. Jak widać za granicą zaczynają się przyjmować, firmy dostosowywać je do swoich potrzeb chociażby malując we własne barwy. Mnie osobiście się podoba i czekam na możliwość wzięcia na testy jednego auta. Po pierwszym roku będzie wiadomo jak te auta się spisują, jakie będzie średnie zużycie paliwa i usterkowość modelu. Okaże się także jak bardzo wytrzymałe są chociażby plastiki i podatne na wycieranie czy ciągłe używanie jakiś elementów. Powtórzę się raz jeszcze, jak Ci boss kupi i każe jeździć to będziesz jeździł i Iveco w małej budzie.
Jak nam kupi to będziemy...
A tutaj możemy wyrazić swoją opinie o bądź co bądź nie specjalnym WYGLĄDZIE nowej renówki. Nie siedziałem, nie eksploatowałem w normalnej pracy więc na temat tego czy się coś wyciera oraz jak wytrzymałe są plastiki się nie wypowiadam, natomiast widziałem na żywo i w porównaniu do nowego Actrosa to tak jak piszę, nie można porównać..
o przepraszam, kolor miała ładny, ten brązowy