Dziś w nocy ktoś okradł mi auto. Gdyby ktoś gdzieś widział CB radio Cherooke Nightrider to proszę o kontakt Reszta skradzonych przedmiotów niestety jest zbyt powszechna żeby ich szukac, ale to radio to rzadkośc. Ukradli jeszcze m.in. ręcznego Alana i dalmierz laserowy
Każde radio tego typu ma swój nr seryjny (chyba, że to jakaś lipna firma) sądzę, że nie do odzyskania, ale są przypadki że po latach swój swego pozna! Rozpowszechnij numery, cechy charakterystyczne z wyglądu, kto nie trudni się paserstwem takiego radia nie kupi, aczkolwiek różnie bywa...życzę cierpliwości!
_________________ A;B;C;C+E+ADR...chciało by się więcej, ale nie mam już sił!
CB 6227 Gustaw; SP4HIE
Ewentualnie na forach tematycznych. Złodziej może tam próbować je komuś sprzedać.
Ps: zawsze warto napisać więcej: kto, gdzie, kiedy, w jakich okolicznościah. Warto też podać wszelkie cechy szczególne ułatwiające identyfikację
Znalazłem mój dalmierz na Tablicy, zadzwoniłem na policję, powiedzieli, że jeżeli nie mam numeru seryjnego to nic nie zrobią... niestety tak to właśnie wygląda... radio jest raczej niespotykane w PL, ale pewnie jeździ już u kogoś w aucie albo wisi w jakimś lombardzie...
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 20 gości