1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Te czerwone Volvo ze srebrnymi(?) jakimiś paskami, strzałami na górze kabiny to dalej Wasze na rejestracjach GD ? Bo dzisiaj przez moją mieścinę się przemieszczał taki z naczepą RTS.
A ja we wtorek mijalem najpeirw jednego w Antwerpii, pozniej drugiego gdzies w Holandii chyba kolo Bredy, a treciego na A30 w Niemczech. 3 sztuki w ciagu moze 6 godzin. Dafy, mowie o dafach.
Samochód: 22' 660S midlift
Cytuj:
Te czerwone Volvo ze srebrnymi(?) jakimiś paskami, strzałami na górze kabiny to dalej Wasze na rejestracjach GD ? Bo dzisiaj przez moją mieścinę się przemieszczał taki z naczepą RTS.
Tak dalej użytkujemy kilka Volv.
@w ciągu 2-3 miesięcy mam nadzieję, że zaprezentuje coś nowego, pod nową nazwą - BAMATRA. Nowe kolory, nowy branding, nowe cele
a treciego na A30 w Niemczech. 3 sztuki w ciagu moze 6 godzin. Dafy, mowie o dafach.
Ja również mijałem go we wtorek na A30, gonił na Oldenzaal
To musielismy jechac jakos niedaleko od siebie. Ja gonilem do A2 i w strone domu, a dafa mijalem chyba zaraz po wjezdzie na A30, moze z 30km od Oldenzaala.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 48 gości