Samochód: MAN
Witam
Jestem nowy na forum i mam problem z MANem TGA 33.400 . Mój problem polega na tym że samochodowi brakuję mocy i dusi się ogólnie, odpala w miarę normalnie . Wyświetlają się błędy 03780 ,00094 ,03776 . Może ktoś wie co powinienem zrobić aby usunąć awarię ?
_________________ TIR-SERWIS SOCHACZEW
Naprawa samochodów ciężarowych wszystkich marek Masz problem Renault lub Volvem z którym nie radzi sobie ASO. Zapraszam!! Mobilny serwis w całej UE|Serwis ADBLUE NAPRAWY POWYPADKOWE, PROSTOWANIE RAM!! tel:+48 731-542-832/+48 664-622-456https://www.facebook.com/LKWSERWIS
Samochód: MAN TGA 26.480 5 STAR BOOGIE
Po wymianie filtra paliwa błąd 94 dalej jest aktywny czy nie?
Masz za wysokie ciśnienie paliwa po stronie niskiego ciśnienia paliwa na zasilaniu
Sprawdz zawór przelewowy na pompie common rail
GG: 0
Sprawdzic to co powyzej napisano a potem przewod powrotny paliwa czy nie jest zatkany ,np dmuchajac powietrze spowrotem do zbiornika .Otworz tez korek wlewu paliwa i zobacz czy nie zbiera sie tam zbyt wysokie cisnienie .
Wartoby bylo podpiac ManCat ( lub jakies inne ustrojstwo ) w celu potwierdzenia jakie cisnienie wystepuje na filtrze paliwa podczas pracy silnika .
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 7 gości