Witam,
jak w temacie. Jestem zainteresowany dostawczakiem do 3,5t dmc. Szukam auto lawety z najazdem tzw. pomocy drogowej ale nie ma tego wiele więc rozważam zakup ramy pod zabudowę i dołożenie najazdu w ocynku. Auto głównie na moje potrzeby obecnie ale i chciałbym być gotowy do dalszych tras. Fundusz na gotowo max 30 tys zł.
W oko wpadł mi ten http://topstone.otomoto.pl/mercedes-ben ... 28475.html
szczególnie, że z mojego miasta. Na co zwrócić uwagę? Czy ten silnik da radę? Czy sprinter nada się czy szukac coś innego?
Te 20 tys za gołą rame 2.2 cdi to co promocja i to jeszcze netto ? Szukaj gotowego lepiej sie oplaci, a tu jeszcze czeka Cie papierologia z przerobieniem na pomoc drogowa czy przewoz pojazdow jak chcesz zeby bylo tiptop.
Te 20 tys za gołą rame 2.2 cdi to co promocja i to jeszcze netto ? Szukaj gotowego lepiej sie oplaci, a tu jeszcze czeka Cie papierologia z przerobieniem na pomoc drogowa czy przewoz pojazdow jak chcesz zeby bylo tiptop.
jaka papierologia? dodatkowy przeglad zmian konstrukcyjnych za 180 zł? ewentualnie opinia rzeczoznawcy 300 zl (w zaleznosci od wydzialu komunikacji)
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 60 gości