1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Paaaaaaanie, sprzęt prima sort!
Kolorystyka kozacka
Skąd jesteś? Latasz może po południowej Polsce?
Tak jakbym go gdzieś wcześniej widział na żywo )
Bezawaryjnych!
GG: 13195351
Samochód: Opel Omega Ford Transit 2.4TD Jumbo
Piękne autko, jestem zakochany w tych kabinach z halogenami "oczami" na górze
Autko jest pięknie przyozdobione lampeczkami, super wygląda biało niebieski
Pozdrawiam
Jedynie co mógłbym sie doczepić, to troszke za dużo obrysów na pupie naczepy i brak chlapacza, ale za to potrójne lampy kładą na kolana
We wnętrzu też pomodzone? pochwal się
Do zobaczenia na drodze
_________________ STRALIS
Jeździłem, ja też jeździłem dla Jeronimo, ale Martins lepij płacił i poszedłem tam, to już dawno było, zanim Rohling kupił Suusa.
PS:Z tym że kierownica już jest nieaktualna.Teraz jest nówka obszyta cała skóra.Jak znajdę fotkę to pokażę Niedługo wnętrze zmieni się o 180* ale wszystko w swoim czasie
_________________ "Kierowcą może być każdy,lecz nie każdy może być szoferem"
A ja ten skład podziwiałem w zeszły czwartek (08.05) rano jak kończyłeś pauzować na ostatniej OMV-ce przed Wiedniem.
PS: ten co siedział na tym głazie i się opalał to byłem JA
Często 86tką latacie?
Bo od czasu do czasu widuję auta, chociaż tej 95tki pomalowanej nie spotkałem nigdy jeszcze.
Pomyłeczka ... Na 95 mi to nie wygląda
Co do DAF'ika to jest na prawdę elegancki, kolorystyka świetnie dobrana i ładnie przyozdobiony. Czekam na kolejne fotki wnętrza po modyfikacji.
Mijaliśmy się dzisiaj na DK 11 pomiędzy Ostrowem a Pleszewem gdzieś koło godziny 17 jechałem w grupie motocykli,wóz jak najbardziej z daleka rozpoznawalny,robi wrażenie Pozdrawiam !
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 35 gości