Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
znalazłem jeszcze w internecie HSR1 jaka jest różnica między tą a HSR2
HSR1 nie jest dobrych kilka lat produkowany (mówię o rozmiarach 22,5) i generalnie jedynka jest sporo gorsza od dwójki. HSR2 zdecydowanie poprawili co do wielu walorów nawet skład mieszanki gumowej jest lepszy. Brać dwójkę.
....czasem się zastanawiam ....po co to robię skoro internet wie wszystko i każdy kupuje w internecie, bo kilka dych taniej
....a na pytania wujek google już nie chce po taniości odpowiadać
, mam cichą nadzieję , że choć niektórzy to doceniają
Pisz, pisz. Informacje zostają dla potomności. Szkoda, że nie jesteś bliżej bo byś miał klienta stałego. U mnie w okolicy, robiłem 3 podejścia do uczciwych serwisów z oponami. Niestety każdy po około roku współpracy olewał mnie. Na początku każdemu zależało - dobra cena i porządna obsługa a potem olewka. Teraz marnuję pół dnia dzwoniąc po okolicznych firmach i która ma taniej tam biorę. Chciałbym jednak mieć wygodę i kupować w jednym miejscu. Podejście lokalnych "biznesmenów" niestety mi to uniemożliwia.
To fajnie, że ktoś zauważa
a co do "gumiorzy" niestety jest tak ja kw transporcie, sami sobie grobowczyk kopią coraz niższymi stawkami za które później nie można 5minut dłużej czasu poświęcić, czy podjechać i darmowo skontrolować auta na placu....."bo po co jak nic z tego ni mom"
a ja od lat powtarzam "nasza usługa nie jest dla wszystkich, jest dla tych co potrafią liczyć ostatecznie" i po pierwsze nie narzekamy na brak pracy, po drugie dziadtransy się automatycznie wycofują a co najważniejsze ten klient który zostaje po 2-3 m-cach zawsze zauważa różnicę, tym bardziej jak w środku nocy nie płaci chorych pieniędzy awaryjnych skoro jest naszym klientem.