Samochód: F90 19.362
Trucking Girl juz pewnie teraz waruje w kabinie tygodniami zeby na ten lipiec miec wolne
jacys celebryci typu Polishadam, KD truck albo Trucker TV beda??
_________________ "Zawsze choć przez chwile chciałem jeździć TIRem"
Trucking Girl juz pewnie teraz waruje w kabinie tygodniami zeby na ten lipiec miec wolne
Powinieneś chyba wiedzieć, wszystkie pseudonimy znasz tak że z takimi informacjami to bez problemu
Cytuj:
Mogę Cie wziąć osobówka... Napijemy się i wiesz...pozbieramy autografy od trakerow... videłotrakerów...
_________________ Recykling 1 tony papieru pozwala oszczędzić 17 drzew, 26 500 litrów wody, od 2,3 m3 miejsca na składowisku śmieci, 320 litrów ropy, 24kg zanieczyszczeń odprowadzanych do atmosfery, 4200 kWh energii- jest to wystarczająca ilość energii, aby zasilić nią przeciętny dom przez 6 miesięcy !
Samochód: F90 19.362
To jest jedno wielkie dupne pole z kilkoma budynkami-hangarami lotniska wiec nie licz ze za 30 pln przenocujesz w jakims motelki warunki sa iscie spartańskie, zimna woda pod prysznicem który i tak nie jest osiagalny dla wszystkich, kible o standarcie podstawowym
Pamietajcie ze za kazdy dzien zlotu trzeba osobno placic za wejscie
_________________ "Zawsze choć przez chwile chciałem jeździć TIRem"
koledzy tam wejście jest po 10zł? i czy jakiś nocleg gdzies można ogarnąć? nie chciał bym pod namiotem
Za 100 eur/noc mogę Cię przenocować za kabiną w MANie, jest plan, żeby całość wyłożyć blachą ryflowaną, więc szczególnie Ci się wbijać w plecy rama nie będzie
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość