Cytuj:
Cytuj:
Auto co ma bicie to DAF 105.
Cze, no w sumie pierwsze słysze , żeby opony wysokiej klasy nie można było wyważyć. Sprawdź czy nie masz wody lub rdzy luźnej w środku, potem wyważ, bardziej krzywą daj od strony pasażera, dla pewności wycentruj na piaście ale nie pierścionkami (te są o kant dupy potłuc) tylko zestawem centrującym (dobry serwis powinien mieć). Zakładając zwróć uwagę czy felgi nie są czasem z podtoczeniami (otwory). Oglądnij stan piast i otworów. Zawsze ostatecznie możesz zastosować dobrej klasy perełki, te nie wyważają ale tłumią drgania.
jak widzisz rozwiązań jest cały worek. Będziesz leciał z Rzeszowa to wpadnij, oblookamy.
No dzięki, coś trzeba będzie pomyśleć w wolnej chwili. Chętnie bym wpadł ale w te stronę nie jeździ się teraz
A wolał bym właśnie do kogoś ogarniętego bo dziś oprócz "ee tak ma być, z tym nic nie zrobi, wydaje ci się itd.) ciężko o fachowców.
No chyba że masz jakieś kosmicznie niskie ceny na HSR2, nowe felgi też mnie interesują to zabieram koła w busa i jadę z nimi i dobieram drugi komplet
jak masz to na priv może być info, choć wątpię żeby specjalnie mi się opłacało aż tyle gonić
A tak z ciekawości spadłą temp. po 16h stania przy ok 0 stopni wybiło mi 7,8
ile dobić ?