GG: 3791587
Samochód: SGA
MAZy mają swoje problematyczne miejsca, lecz jeśli spojrzeć na całość, to świetna technika.
Ciagnieki Euro 4 i Euro 5.
Autobusy.
Białoruscy konstruktorzy ciągle poprawiają projekty, a jeśli czegoś technologicznie nie są w stanie osiągnąć, korzystają z pomocy MANa, Iveco, Mercedesa.
Silniki - Jarosławskie.. 17 litrowy motor z tej fabryki jeździ w Kamaz-Master (rajdowe Kamazy). W Mazie ma on jedynie sporo mniejszą moc. Solidna jednostka.
GG: 3791587
Samochód: SGA
Cytuj:
Cytuj:
Produkty Maza są godne uwagi.
Po czym wsiadamy do kabiny i już nie są.
dla Ciebie nie są dla innych sa.
Auto bezsprzecznie ma mieć wygodny fotel i łózko, a konsola przyrządów już ma mniejsze znaczenie.
Zgadza się, w środku jest obskurny, ale za to ma piękną cenę w cenniku i na części zamienne.
Ciekawy jestem w których modelach МАЗа siedziałeś i który to ma nie godną uwagi kabinę ?
Ten z maską to MAZ VN hehe- nawet deska zerżnięta z VOLVO tylko trochę materiały jakby gorsze. A co do Mazów normalnych to ostatnio Białorusa w Hiszpanii widziałem Mazem.
No i oprócz Ruskich wypchną te swoje wehikuły do byłych republik i sprzedaż jako taka idzie. Można się śmiac, ale przynajmniej mają jakąś tam swoją markę, nie to co u nas w "zielonej wyspie" radości.
Chodzi mi oczywiście o produkcje ciężarówek. Na stronie ambasady Białorusi znalazłem jeszcze informację, że produkcja ruszyła 12 września, czego artykuł z infobusa nie potwierdza. Ogólnie dużego sukcesu im nie wróżę, ale niech próbują .
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 0 gości