mam moja fotke z przed paru latek jak wloczylem sie z bieszczadami
[ Dodano: Nie, 16.12.2007, 22:25 ]
kiepska fote dalem ale nie mialem wyjscia i syknolem fotke zdjeciu ,ktore mam w domu.mam jeszcze kilka ale do kitu jakosc wiec nie ma co.chodzi o to,ze jak jezdzilem z bieszczadmi to pare lat temu nie stac mnie bylo na cyfrowke.prosze o wyrozumialosc...
[ Dodano: Pon, 17.12.2007, 21:19 ]
pewien urzytkownik pyta mnie jakie kirunki firma obsuguje.wiec odpowiadam...portugali,hiszpania,francja,belgia,niemcy,grecja,wlochy,
romunia,wegry,slowacja,rzadko ukraina i rosja.nie bede wychwalal tej firmy do niebios bo ma duzo wad.ale kierowcy tam jezdza i jakos sie trzymaja.tabor bardzo powoli wymieniaja ale kilka sztuk rzechow dalej jezdzi po kraju.kazdy kierowca ma swoj sprzet i nikt mu tam bez jego wiedzy nie zaglada.nie tak dawno tb otworzylo swoja myjnie dla beczek we wroclawiu.cala baza zostala tez przeniesiona kilkaset metrow od bylej siedziby,bo jak wszystkie mobile zjezdzaja to nie ma gdzie parkowac.i tak wlasciwie wszystkie sie nie mieszcza.dzisiaj jak bylem popatrzec to staly dwie niskie scanie zileone i dwa vovla f....pewnie juz nie jezdza bo zawalone sniegiem.
[ Dodano: Czw, 20.12.2007, 21:50 ]
(C)WWW.TRANS-BIESZCZADY.PL...GALERIA
[ Dodano: Czw, 20.12.2007, 21:53 ]
(C)WWW.TRANS-BIESZCZDY.PL...GALERIA
[ Dodano: Wto, 01.01.2008, 20:59 ]
cos juz nikt nie zabiera glosu.dzis bylem pod firma i melduje,ze zakupow w firmie ciag dalszy.na placu stoi pare sztuk(dokladnie nie wiem ile bo samochody sa w rzedach ustawiane jeden za drugim)ale napewno trzy scanie R dwie bordowe i jedna czarna...sliczotaaaa.pozdrawiam!