szukam najlepszej drogi pod względem jakości i opłat z Częstochowy lub Wrocławia do Budapesztu. Do tej pory jeździłem przez Cieszyn, Mosty potem W MArtinie po tych płytach drogą nr 65 na Zvoleń i do Szachy. OStatnio testowałem trase na słowacji przez Rozemberok i Bańską Bystrzyce żeby nie jechać po tych płytach ale znowu tutaj jest spory podjazd. Rozważam teraz trase ze Ziliny na Trnave - Galanta i Granica w Komarno. Da się tam przejść dużym?? Warto tamtędy jechać?? Może macie jakieś inne lepsze rozwiązanie??
Komarno masz 20ton na moście, także nie pohulasz.
Wszyscy jeżdżą przez Martin i w sumie nie ma lipy, na budę też zawsze tamtędy latałem i płyty to akurat nie najgorszy odcinek, bo Kremnica szczególnie jak pada i idzie dużo aut, jest gorsza. Przez Bańską szkoda czasu moim zdaniem.
Szukasz niepotrzebnie kombinacji myślę.
Kasowo wszystko mniej więcej podobnie, parę groszy tak naprawdę.
Samochód: F90 19.362
Komarno od jakiegos czasu jest 20 ton DMC wiec nawet na pusto sie tam nie pchaj bo zaplacisz,znajomy 100Euro bulil a gliny to tam staly element krajobrazu..
_________________ "Zawsze choć przez chwile chciałem jeździć TIRem"
Już nie przesadzajcie z tymi płytami, tam nie ma lipy, trzeba cisnąć i zaraz koniec. Trochę tłucze, ale jak to na Słowacji- norma. Latałem tamtędy ategiem na resorze z przodu i z tyłu i jakoś przeżyłem, szafki się nie otwierały także bez tragedii.
Poczekaj autorze do zimy, zobaczymy jak tam na Bańską będziesz jeździł.
Odświeżam kotleta.
Ze Śląska na zachodnie rubieże Budapesztu którędy najlepiej? Bo Komarno nadal jest 20 ton?
Medvedov i Gyor? Czy się tułać na Sahy i pędzlować cały Budapeszt dookoła?
Jadę na rozładunek na "Campona utca 1"
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 6 gości