Witam, załóżmy sytuacje.
Złożyłem wniosek o kartę kierowcy, jest już przyjęty do realizacji, a muszę jechać w trasę samochodem na kartę, opisując wydruki jak opowiadanie, i robiąc wydruki przed i po zakończeniu jazdy, co mi grozi?
Grozili Ci śmiercią ?
Nie mam karty, nie jadę. Wydrukami możesz jechać w sytuacji awaryjnej. Chyba, że wiesz lepiej, tylko po co wtedy te Karty?
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
Taryfikator:
Dla kierowcy: 13.5. Wykonywanie przez kierowcę przewozu drogowego bez ważnej karty lub z kartą
uszkodzoną po upływie dopuszczalnego okresu kierowania pojazdem - 500
Dla firmy: 6.1.5. Dopuszczenie do wykonywania przewozu drogowego pojazdem wyposażonym w
cyfrowe urządzenie rejestrujące przez kierowcę nieposiadającego własnej, ważnej karty kierowcy - 1.000
O tym, że dalej nie pojedziesz pisać chyba nie muszę.
Sama produkcja u nich katy w moim przypadku 5 dni roboczych + co najmniej tyle samo dni wysyłka pocztą, w 2 tygodniach z dostarczeniem się u mnie zmieścili.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 4 gości