Strona 1 z 1 [ Posty: 2 ]
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 28 paź 2014, 23:13
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 6150050
Samochód: zielony

Hmm, panowie potrzebuję porady.

Mam wszystkie badania - lekarskie i psychologiczne zrobione do KW którą za niedługo mam nadzieję skończę wreszcie.

W każdym razie przed podpisaniem umowy o pracę (aktualnie tydzień byłem na próbnej umowie-zleceniu) trzeba zrobić badania lekarskie pracownicze, gdzie mam wpisane w papierach stanowisko kierowca-operator (chwilowo do czasu ukończenia KW jeżdżę traktorem z osprzętem specjalistycznym). Polazłem zatem, doktorek powypisywał parę papierków, zmierzył ciśnienie, osłuchał czy jeszcze oddycham, po czym zażyczył sobie papieru z psychotestów i 200zł za usługę, bo jestem kierowcą :shock:

I teraz z tego co ja rozumiem to on mi chce wystawić za te dwie stówy papier który ja już mam, tak samo jakbym już kod 95 miał wbity w PJ? Bo jak tak trzeba to większej głupoty nie widziałem w życiu - to na co mi te badania były w ogóle wcześniej? Czy może wystarczy takie "zwykłe" dopuszczenie do pracy jakbym przykładowo na kasie w biedronce miał robić? :?

Oświetlenie i nagłośnienie ostrzegawcze - montaż, naprawa, modyfikacje

Post Wysłano: 29 paź 2014, 5:56

Użytkownik

Użytkownik

Lekarz nie wystawi Ci zaświadczenia, że jesteś zdolny do pracy na stanowisku kierowca, dopóki nie pokażesz mu ważnych psychotestów.
Koszty badania pokrywa pracodawca.

Wysłane z mojego GT-I9300

Strona 1 z 1 [ Posty: 2 ]