Strona 1 z 1 [ Posty: 8 ]
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 01 gru 2014, 22:15
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1
Samochód: Man Tga

Witam , szukam i nie moge w Google znalesc ... Jak to jest z tym ? - wymagają do przewozu zboża wywrotką Certyfikatu GMP , gdzie to mozna zrobic , ile czasu zajmuje a przede wszytskim ile to kosztuje ?? gdzies wyczytałem na forum starym ze 8 tys. zł na rok czasu ... czy to prawda ? Ktoś to wyrabiał ? moze opisac co i jak po kolei ? Z góry dzieki .

Post Wysłano: 01 gru 2014, 23:00

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: orange i grafitowy

wujek google :
Około 72 500 wyników (0,67 s)
poniżej tylko 2 z.....

http://www.gmp-plus.pl/certyfikat-gmp-transport.html
http://www.dekra-certification.com.pl/n ... a-gmp.html

Post Wysłano: 02 gru 2014, 10:28
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

super kolego , znajdz odpowiedz na te pytania w tych linkach , tez to znalazłem przed napisaniem posta i jakoś nie ma odp ile to kosztuje ? itp.

Post Wysłano: 02 gru 2014, 11:23
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Jakbyś był kumaty to byś zadzwonił do pierwszej firmy która się ogłasza i zapytał. Koszt do 10 tyś. Rozpisuja Ci procedury regulaminy. Potem przechodzisz proces certyfikacji kończący się audytem firmy i nadaniem certyfikatu. Co roku przez trzy kolejne lata masz kontrolę przez organ certyfikujacy Dekra albo TUV

Post Wysłano: 03 gru 2014, 20:33

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
super kolego , znajdz odpowiedz na te pytania w tych linkach , tez to znalazłem przed napisaniem posta i jakoś nie ma odp ile to kosztuje ? itp.
ceny w internecie to masz na "aledrogo" w sprawach specjalistycznych musisz pytać i sądzę, że w taki sposób nie otrzymasz wiążącej odpowiedzi.
każdy przypadek jest inny i stawianie zapytania tylko o cenę, a nie o warunki jakie muszą być spełnione nie wróży niczego dobrego i pachnie małą ilością profesjonalizmu.
nie chcę być niegrzeczny, ale to chyba ty miałeś problem z rozciągnięciem naczepy, która pewnie miała jedną zaletę była "tania". skutki były widoczne na forum i być może teraz też tak będzie.

Post Wysłano: 04 gru 2014, 10:25
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Kumaty jestem tylko narazie mysle nad kupnem naczepy i chciałem zorientować sie jak to wygląda wszystko , masz racje lepiej zadzwonic bo na tym forum nie potrafią sie zachowac i nie dowiesz sie nic . Tak masz racje naczepe rozciągnąłem a sytuacji całej nie znasz wiec sie nie wypowiadaj jak przysłowiowy Polak który dopowie sobie reszte gdy nie słyszy początku ... pozdro . dzieki za odpowiedzi .

Post Wysłano: 04 gru 2014, 13:19

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Kumaty jestem tylko narazie mysle nad kupnem naczepy i chciałem zorientować sie jak to wygląda wszystko , masz racje lepiej zadzwonic bo na tym forum nie potrafią sie zachowac i nie dowiesz sie nic . Tak masz racje naczepe rozciągnąłem a sytuacji całej nie znasz wiec sie nie wypowiadaj jak przysłowiowy Polak który dopowie sobie reszte gdy nie słyszy początku ... pozdro . dzieki za odpowiedzi .

pewnie "że się nie dowiesz" jesteś tego wybitnym przykładem - ostatni post w sprawie rozciągania naczepy był w maju - udało się ją rozciągnąć.
fajnie jednak trzeba było napisać jak to się skończyło i co faktycznie było przyczyną pewnie zainteresowanych było więcej.
teraz masz pretensję do świata że nikt nie chce powiedzieć ile to kosztuje, a przecież dostałeś odpowiedź od jabsona.

Post Wysłano: 04 gru 2014, 15:38
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
W moim poście zawarlem wszystkie istotne informacje. Ja wychodzę z założenia żeby zawsze zadzwonić tam gdzie mogę uzyskać info najpewniejsze czyli do kogoś kto to się takim czymś zajmuje. Ja będę teraz robił GMP także będę w miarę na świeżo z tematem

Strona 1 z 1 [ Posty: 8 ]