Szkoła jazdy Andrzeja Chudego posiada identyczny autobus kolego. Z tego co widzialem ostatnio male zajnteresowanie kategoria D z wiadomych wzgledów wiec moglbys jezdzic pewnie dosyc czesto.
I jeszcze małe sprostowanie odnośnie moich poprzednich postów. Powstał juz nowy plac Chudego na ulicy krakowskiej za marketem lidl. I teraz moge każdemu z czystym sumieniem polecić właśnie ta szkołę jazdy. Super instruktorzy dobry sprzęt(w większości te same samochody co w wordzie) no i od nie dawna najlepszy plac manewrowy w mieście.
Niedawno zrobiłem kat C u Chudego i przyszedł czas na CE. O ile na sprzęt i plac nie można narzekać to z przyczyn m.in. "kadrowych" stwierdziłem, że CE muszę zrobić gdzie indziej.
Jakie szkoły moglibyście polecić pod kątem CE w Kielcach ?
Właśnie myślałem o Krzysztofie Dużo jest instruktorów na CE ? Na spokojnie podchodzą do kursanta czy drą japę o wszystko ? Jakbyś mógł coś więcej napisać pod kątem CE u Krzycha
Wybrałem jednak Chudego, dzwoniłem do Krzysztofa (biuro mają w wieżowcu i kobieta nie chciała mnie wpuścić ) i zraziło mnie m.in. to, że plac mają w nowinach gdzie musiał bym jechać trzema autobusami ,a Chudy ma plac na miejscu . Poza tym u Chudego jest obecnie 4 instruktorów na CE to zawsze jest na kogo zmienić
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość