Strona 1 z 1 [ Posty: 5 ]
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 03 lut 2015, 16:52

Użytkownik

Użytkownik

Witam,
pracuje w firmie, która odbiera elektro odpady i czasami zdarza mi się zapuścić w ścisłe centrum miast. Mam Iveco zarejestrowane na więcej niż 3,5 i chciałbym wiedzieć gdzie mogę sobie sprawdzić czy mogę wjechać na konkretną ulicę. Oczywiście do tej pory dzwoniłem do wydziałów dróg, ale chciałbym sobie usprawnić życie i znaleźć taki wykaz. Panie Panowie będę wdzięczny za wszelkie wskazówki.

Post Wysłano: 03 lut 2015, 21:25

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: orange i grafitowy

nie istnieje bo drogi mają różnych zarządców, a oni mają kierowców w d.....e.

Post Wysłano: 03 lut 2015, 21:33
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Ferrari

Zainstaluj sobie AutoMapę na laptopa, nie traktuj tego jako wyroczni, ale przeglądając w trybie mapy dostaniesz całkiem niezły pogląd na sytuację. Ogólnie w PL czasem zakaz jest na 3pasmowej ekspresówce jak w stolicy, a czasem nie ma na drodze na której się nie zmieścisz.

Post Wysłano: 03 lut 2015, 21:38
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 0
Samochód: laguna

Cytuj:
Zainstaluj sobie AutoMapę na laptopa, nie traktuj tego jako wyroczni, ale przeglądając w trybie mapy dostaniesz całkiem niezły pogląd na sytuację. Ogólnie w PL czasem zakaz jest na 3pasmowej ekspresówce jak w stolicy, a czasem nie ma na drodze na której się nie zmieścisz.
i tyle w temacie :mrgreen:

Post Wysłano: 03 lut 2015, 21:43

Polska to dziwny kraj. Często jest tak, że masz zakaz wjazdu 3,5t a zaraz za nim sklep (Biedronka, Lidl, Tesco) i spróbuj wjechać pod zakaz. Masz "niebiesko" na ogonie i w wielu przypadkach nie pomagają żadne tłumaczenia, że Ty z dostawą/odbiorem itp.
Pomocne mogą być w tym google street view. No, ale znając rzeczywistość to tam, gdzie będziesz chciał dojechać to będziesz miał zakaz...

Strona 1 z 1 [ Posty: 5 ]